Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. - på næsten alt

Op til 65% rabat på lofts- og pendellamper

Integreret møbelbelysning

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Form
Farve
Med bevægelsessensor
LED
Med afbryder
Pris
Anvend
Brand
Kapslingsgrad
Rum
Lysfarve (udvalg)
Fast indbygget LED
Beskyttelsesklasse
Materiale
Inklusiv lyskilde
Fjernbetjening
Batteridrevet
Monteringshul (i cm)
Anvend
Indbygningsdybde (i cm)
Anvend
Længde (i cm)
Anvend
Højde (i cm)
Anvend
Wattværdi
Anvend
83 produkter
Filter
989,00 kr.
Vejl. pris - 6%
Vejl. pris 1.058,43 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
900,93 kr.
303,75 kr.
290,62 kr.
528,75 kr.
390,93 kr.
1.380,93 kr.
1.772,81 kr.
290,62 kr.
464,06 kr.
390,93 kr.
1.246,87 kr.
892,50 kr.

Lys det mørke skab op med møbelindbygningslamper

Møbelindbygningslamper oplyser klædeskabe, køkkenskabe, bogreoler, kommoder og vitriner. På en diskret måde uden at være påtrængende. For møbelindbygningslamper er ikke skabt til at prale af et smart lampedesign. Enkelt og tilbageholdende sørger de for lys - og det er godt.

Alligevel er æstetik et vigtigt begreb i forbindelse med møbelindbygningsspots. For de små lamper, der forsvinder ind i træet, iscenesætter vitrinens indhold på en udtryksfuld måde. Så stråler den limiterede vinyl-edition eller DVD-samlingen først rigtigt. For der skal selvfølgelig være den rigtige belysning på en scene. Det gælder ikke kun i teateret. 

møbelindbygningslamper
møbelindbygningslamper

Hvordan bliver møbelindbygningslamper monteret?

Der er forskellige muligheder. Ingen af dem er særligt besværlige.

  • Du monterer en plastikring på en glat overflade og sætter lampen i. Fordel: Du behøver ikke bore i dine møbler. Ulempe: Det hele bliver 1-2 cm højere.

  • Du bruger en monteringsfjeder. Så er du dog nødt til at bore et blindhul, hvor du sætter lampen med fjederen i. Fjederen bliver så klappet rundt om, hvorved du mister ca. 5 cm til højre og venstre. Derudover kan man også se lidt af fjederen.

  • Du borer et blindhul, hvor lampen selv klemmer sig fast. Så forbliver det hele fladt, og man kan ikke se andet end lampen. Det er for eksempel perfekt til vitriner og reoler.

  • Ved aflange lamper er det selvfølgelig også nødvendigt med en aflang fordybning i træet. Du finder målene til fræsningen af noten i produktdetaljerne.

Synes du, det er for kompliceret? Så må du endelig henvende dig til vores tekniske kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

møbelindbygningslamper
møbelindbygningslamper
møbelindbygningslamper

Er møbelindbygningslamper flade?

Hvis du lader dem forsvinde i et blindhul, du har boret i træet, bliver der slet ingen ekstra højde, men de praktiske lamper er i sig selv allerede meget flade. Det er jo ikke meningen, at møblernes udseende skal ændres på grund af dem. 

Hvilken hulstørrelse er den rigtige til monteringen?

Det kommer helt an på din møbelindbygningslampes diameter. I monteringsvejledningen, der følger med dine lamper, kan du se, hvor stor den skal være. Så borer du blindhullet i samme størrelse. For besværligt? Så henvend dig bare til vores tekniske kundeservice, der altid glæder sig til at høre fra dig. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor. 

Hvilke pærer egner sig til møbelindbygningslamper?

  • LED
    LED-teknikken er allerede fast integreret i de fleste møbelindbygningslamper. Med LED-pærer gør du heller aldrig noget forkert. De er enkle og på alle måder det rigtige valg af pærer. I forhold til halogenpærer sparer du 60 % strøm, og sammenlignet med traditionelle glødepærer er besparelsen helt oppe på 90 %. 

  •  Halogen
    LED er nutiden og også fremtiden. Halogen hører fortiden til. Der findes ganske vist stadig halogen-møbelindbygningslamper, men der findes ikke ret mange længere. Vores tip: Lav et clear cut og vælg LED. 

Findes der dæmpbare møbelindbygningslamper?

Hvis de er markeret som dæmpbare, ja. Men det skal du huske at se efter. Hvis der ikke står en bemærkning om dæmpbarhed, så har de heller ikke denne funktion. 

Findes møbelindbygningslamper også som sæt?

Ja, selvfølgelig gør de det. De tilbydes ofte i sæt med tre. For det er sjældent, at der kun er brug for en møbelindbygningslampe. Selv hvis du ikke bestiller et sæt, lægger du nok mere end én i indkøbskurven. Så derfor er der heller intet, der taler imod et praktisk sæt. 

møbelindbygningslamper

Findes der også møbelindbygningslamper med sensor?

Skal lyset tænde, når du har brug for det? I dit klædeskab, i køkkenskabet eller i dit vitrineskab? Så bør du vælge møbelindbygningslamper med sensor. Bare se efter i produktdetaljerne eller kontakt vores tekniske kundeservice. 

Findes der også svingbare møbelindbygningslamper?

Kunne du godt bruge lidt mere lys i det inderste hjørne af dit klædeskab? Vil du også gerne iscenesætte din yndlingssouvenir i vitrineskabet? Så drej din møbelindbygningslampe, som du har lyst. I produktbeskrivelsen i vores shop kan du se, om den model, du har valgt, er svingbar eller justerbar.  

møbelindbygningslamper

Har du stadig spørgsmål til møbelindbygningslamper? Så ring til vores tekniske kundeservice på +45 89 88 18 90 eller henvend dig via kontaktformularen.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH