Sakselamper

Must-have lampe med saksearm

Designattraktion og fleksibelt justerbart lys: Lamper med sakse- eller harmonikarm er blevet det nye trendobjekt. Det bevægelige lys og det markante udseende gør dem til et eftertragtet tilbehør til hjemmet.


Pendellamper med saksearm

Til spisestuen

Pendellamper med flere lyskilder med harmonika eller saks er ekstraordinære designhøjdepunkter og også meget anvendelsesorienterede. Den variable afstand mellem lampeskærmene gør det muligt at belyse spiseborde med præcision.


Væglamper med saksearm

Til soveværelset

Væglamper med saksearme er fleksible lysgivere på sengebordet og en berigelse af indretningen. De tilpasser sig til sengebordet og de genstande, der er placeret på det, og lampeskærmen, der ofte kan drejes, giver det ideelle læselys, når det er nødvendigt.


Gulv- og bordlamper med harmonikafunktion

Til arbejdsværelset og dekoration

Den indtrækkelige og udtrækkelige skærm på sakse-gulvlamperne giver optimal visuel komfort på skrivebordet. Desuden er harmonika-designet en interessant kontrast til den ellers ret funktionelle kontorbelysning - et spændende alternativ til hjemmekontoret. Sakse-bordlamper er på den anden side også et højdepunkt, f.eks. til kommoden.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.