RÅDGIVNING

Trådløs opladning med Qi-lamper

Qi-lamper kombinerer en hverdagsgenstand med den innovative Qi-opladningsteknologi, også kendt som induktiv opladning. Denne gør det muligt at oplade Qi-kompatible smartphones uden ladekabler - det eneste, der er nødvendigt, er kontakt med ladestationen. Denne er indbygget i et møbel, som alle har brug for: en bordlampe!


Hvordan fungerer Qi-teknologien?

Qi teknologi

Qi er standarden for enheder, der oplades ved hjælp af induktion. Elektriske tandbørster har f.eks. længe brugt denne form for energioverførsel. Smartphone-batterier - hvis de er kompatible hertil - kan også oplades via Qi.

Batteriet på mobilenheden har en modtagerspole. En anden spole er placeret i ladestationen på en brugsgenstand, nemlig bordlampen. Enhver Qi-aktiveret smartphone, der placeres på opladningsfladen, oplades automatisk - uden ledning eller anden tilslutning.


Hvad er fordelene ved Qi-teknologien?

  • Oplad din smartphone trådløst*: Du skal blot placere den på Qi opladningsfladen.

  • Intet problem med tilslutning og opladerens kompatibilitet: Qi-enheder fungerer for alle producenter

  • Kun én stikkontakt til lampen: ingen ekstra stikkontakt til et ladekabel

  • Praktisk lys uden at gå på kompromis: Qi-lamper giver lys af høj kvalitet samt komfortabel opladning

*Smartphonen skal være Qi-kompatibel.


Hvor er brugen af Qi-lamper særligt fordelagtig?

Lamper med Qi opladningsfunktion kombinerer praktisk lys med den innovative trådløse opladningsfunktion. De kan bruges alle steder, hvor man opholder sig i længere tid, f.eks. i stuen, på kontoret eller i soveværelset.

På natbordet

Og det er super nemt! Placer smartphonen på den induktive opladningsflade på bordlampen på natbordet om aftenen, inden du går i seng, og lad den oplade natten over. Ukompliceret og trådløst.

På kommoden

Et andet ideelt sted at bruge en qi-oplader er kommoden eller sidebordet ved siden af sofaen. Surf og chat på smartphonen, og oplad den, når det er nødvendigt.

På skrivebordet

Fyldte batterier på arbejdet: Den trådløse opladningsstation, placeret direkte ved skrivebordet, understøtter et godt workflow.

Til mobil brug

Enkelt og praktiskt: en diskret orienteringslampe samt opladningsstation kan bruges næsten overalt.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.