Murano lamper

Et traditionelt håndværk for lysende elegance

Lamper med Murano-glas har en lang tradition. Den venetianske glaspusterkunsts historie går tilbage til det 13. århundrede, hvor man af frygt for mulige brande udliciterede dette håndværk fra Venedig til øen Murano. Siden da er der blevet skabt en lang række glasgenstande af den særlige kombination af ingredienser - fra skulpturer til spejle, bordservice og smykker til lysekroner og lamper.


Elegante loftlamper

Simpel elegance, helt enkelt, eller pompøse statements med guldfarvede ornamenter - begge dele er muligt med loftlamper med Murano-glas. Den, der bestemmer sig for at anbruge disse ædle lysgivere fra Italien i sit hjem, vil nyde det harmoniske lys og stemningen det skaber i lang tid.

Find din Murano lampe

Retro bordlamper

70'erne og Murano-glas - denne kombination får os til at tænke på generøse geometriske former og frem for alt den berømte svampelampe. Placeret på sidebordet eller kommoden giver disse lysende højdepunkter italiensk flair og en varm, indbydende og chic atmosfære.

Find din Murano lampe

Antikke væglamper

Findes der en bedre måde at sætte sine vægge i scene på end med mundblæste Murano-glaslamper? Facetterne i den traditionelle glasblæserkunst hjælper indretningsentusiaster med at skabe meget forskellige modeller - hver på sin egen måde med en helt speciel lyseffekt og -fordeling. Mønstrene på væggen er blot en del af det samlede kunstværk!

Find din Murano lampe

Yndefulde pendellamper

Intet indrammer et ædelt spisebord så elegant som pendellamper med Murano-glas. Der findes også modeller med flere lyskilder og ligeså enkelte - alt efter bordets form og længde kan der således sættes passende, dertil skræddersyede lysaccenter.

Find din Murano lampe
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.