RÅDGIVNING
LED panel

LED paneler

Moderne minimalisme inden for design og energiforbrug

LED-paneler er som næppe nogen anden lampe udtryk for moderne stil og lyssætning. De kombinerer en flad profil med en blød, ensartet belysning, der kan tilpasses afhængigt af produktet. Med sin fast installerede, energieffektive og langtidsholdbare LED-lyskilde opfylder LED-panelet også kravene til det bedste lys med et lavt energiforbrug.

LED-paneler: Vores anbefalinger

Fordele ved LED-paneler

Design

Meget fladt design

Det reducerede, minimalistiske og kompakte design får rummene til at virke større og er i tråd med en moderne stil.

Spar energi & penge

Spar energi & penge

LED-teknologi sparer op til 90 % i omkostninger sammenlignet med glødepærer - takket være høj lysstyrke med lavt energiforbrug.

Rum

Lys til hele rummet

Den brede udstrålingsvinkel oplyser rum over et stort areal og er derfor ideel til almen belysning.

Blændfrit lys

Blændfrit lys

Diffusoren forhindrer enhver forstyrrende blænding. Et LED-panel med UGR<19 er ideelt egnet til skærmarbejdspladser.

Pålidelig og holdbar

Pålidelig og holdbar

Med en levetid på op til 50.000 timer undgår LED-paneler ikke blot vedligeholdelse, men reducerer også affaldsproduktionen.

App og fjernbetjening

Kan styres via app og fjernbetjening

Mange LED-paneler kan dæmpes via fjernbetjening eller app, kan justeres i lysfarve (farvetemperatur + RGB) eller kan endda integreres i det smarte hjem.


Hvor kan LED-paneler anvendes?

I stuen

"I stuen sørger LED-panelet for generel belysning af et stort område. Hvis panelet har en lysdæmpnings- og CCT-funktion eller RGB-farveskift, kan lyset tilpasses præcist til situationen eller stemningen, og der kan skabes en individuel lysstemning. Brug i mange timer er skånsomt også for miljøet på grund af den økonomiske LED-teknologi. "

I gangen og trappeopgangen

LED-paneler er også et godt valg til belysning af hele områder i smalle eller små gange. Den flade profil optager næsten ingen plads og får gangen til at se større ud. Afhængigt af grundplanen kan du vælge et kvadratisk eller rundt LED-panel til kvadratiske gange eller et rektangulært panel til aflange gange.

I arbejdsværelser og køkkener

LED-paneler med CCT-funktion er særligt populære i arbejdsrum og køkkener. Afhængigt af produktet bruges en fjernbetjening eller app til at skifte mellem et effektivitetsforbedrende arbejdslys & 3.300 Kelvin (universalhvid til dagslys) og et afslappende lys i stuen <3.300 Kelvin (varmhvid).

I en kommerciel sammenhæng

Det minimalistiske design og den gode lyskvalitet gør LED-paneler attraktive, også i kommercielle omgivelser, f.eks. i filialer, uddannelsesinstitutioner, på messer og kontorer. Deres lange levetid sikrer mindre vedligeholdelse og mindre affaldsproduktion. Desuden sørger LED-teknologien for et lavt strømforbrug og er et økonomisk godt valg.


Hvordan monteres LED paneler?

LED-paneler kan installeres på tre forskellige måder.

Installation på loftet

Påbygningspaneler tilsluttes som normale loftslamper. Lampegiganten anbefaler, at dette gøres af en professionel.

Hængende

Nogle overflademonterede paneler leveres med tilbehør, der gør det muligt at hænge dem op som en pendel, f.eks. over spiseborde og skriveborde.

Installation indbygget i loftet

Indbygningspanelermonteres i gipsplader med en monteringsramme eller indsættes i gitterlofter i forskellige standardstørrelser.


LED paneler med særlige egenskaber

LED paneler med CCT-funktion

Disse LED-paneler gør det muligt at justere farvetemperaturen. Det betyder, at det samme LED-panel kan bruges til både arbejde eller bare som almindeligt lampe i hjemmet, alt efter situationen. Et LED panel kan også simulere en naturlig biorytme som med HCL-lamper nachbilden. De betjenes normalt med en medfølgende fjernbetjening.

Paneler med CCT-funktion

Smarte LED paneler

Afhængigt af produktet integreres de smarte LED-paneler i et eksisterende smart home-system (f.eks. LED-paneler med ZigBee-standard) eller styres via en separat app. Ofte opnås smarte funktioner også med en fjernbetjening. Lysstyring via smartphone giver dog oftest flere muligheder, bl.a. mulighed for automatiske lysrutiner, større farveudvalg og adgang fra hvorsomhelst.

Smarte LED paneler

LED paneler med IP44

LED-paneler med kapslingsklasse IP44 og opefter kan anvendes i forskellige vådrum samt udendørs, herunder i badeværelsets ydre beskyttelsesområde. De er et smart alternativ i vaskekælderen, badeværelset og står med sine funktioner ikke tilbage for en loftlampe. Vores kundeservice rådgiver gerne om sikker brug af LED-paneler i vådrumrum og udendørs.

Paneler med min. IP44

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om LED-paneler

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.