Lamper i sort og guld

Varme lysgivere til en følelse af velvære

I de seneste år er armaturer, der kombinerer sort og ædelt guld, gået fra at være en trend til at være en klassiker i nyere designhistorie. Og det skyldes især deres lyseffekt: De indvendigt gyldne skærme udsender varmhvidt lys ud i boligen på en særlig hyggelig måde - og giver en følelse af velvære uden lige.


Gulvlamper i sort og guld

Stilmæssigt alsidig fra industrielt til moderne

En gulvlampe i sort og guld´s design gør den til et puristisk designobjekt i hjemmet, der med sin dybe sort er et statement og passer ind i retro-chic eller som et let interiørelement i en mere blomstret stil. Fælles for alle lamperne er den fantastiske lyseffekt, der udgår fra de guldfarvede overflader.

Shop gulvlamper i sort og guld

Loftslamper i sort og guld

Elegant almenbelysning med en fantastisk lyseffekt

Loftslamper i sort og guld giver rummet en særlig charmerende og hyggelig karakter med deres harmoniske lysreflektioner. Afhængigt af designet skabes der yderligere lysspil på loftet, som på imponerende vis understreger lampens design og farvespillet.

Shop loftslamper i sort og guld

Pendellamper i sort og guld

Fra reducerede, filigrane designs til overdådige statement pieces

Pendellamper i sort og guld indtager en fremtrædende plads i indretningen. Og de har facetter, der inspirerer: Fra detfint forgrenede design til det markante, dominerende samspil mellem klare geometriske former er udvalget bredt - og det samme gælder lyseffekten.

Shop pendellamper i sort og guld

Bordlamper i sort og guld

Legende design i harmoni med varmt reflekterende lys

Bordlamper i sort og guld bringer funklende, varme lysaccenter til yndlingsområderne i vores hjem. De kan belyse kommoden ligeså vel som at afgive behageligt lys som sengelampe i soveværelset. Lyset brydes på guldfarvede overflader, og det tager sig ganske enkelt formidabelt ud, når hygge står på dagsordenen.

Shop bordlamper i sort og guld

Væglamper i sort og guld

Lyskunstværker, der giver lidt ekstra flair

Væglamper i sort og guld giver ikke kun en harmonisk belysningseffekt til hjemmets rum. Nogle designs skaber også smukke lysmønstre på væggene. Når det gælder design, er der også her en bredt udbud - fra puristisk-moderne til legende og blomstret design.

Shop væglamper i sort og guld

Spotlights i sort og guld

Sæt fokus på områder med det skønneste lys

Spotlights kan ofte justeres så udvalgte områder skinner i det smukkeste lys. Hvis et armatur består af flere spotlights, kan flere afkroge således sættes i det bedste lys. Designet med sorte og guldfarvede komponenter virker ædelt og yndefuldt, noget som supplerer funktionaliteten, der trods alt ligeledes er i høj kurs.

Shop spotlights i sort og guld
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.