Den første belysning

Lamper til overkommelige priser

Det er ikke nødvendigt at investere store summer i stemningsfuld og funktionel belysning. Vores udvalg inkluderer også masser af lamper til forskellige rum, der på trods af deres lave pris både ser godt ud og belyser dit hjem smukt. Den store efterspørgsel på moderne, funktionelle lamper gør, at der også vil være lamper til en god pris. Ligegyldigt om du er på jagt efter læselampen til lænestolen, pendlen over spisebordet eller en smart, flytbar bordlampe - så finder du helt sikkert noget du kan bruge!


Væglamper
for under 400 kr.

En væglampe er et glimrende valg, for eksempel over et sidebord, i et soveværelse som natlampe ved sengen eller i forbindelse med en lænestol. Væglamper bruges også i vid udstrækning som supplement til den almene belysning for at bidrage til hyggen.

Til væglamperne

Bordlamper
for under 400 kr.

Bordlamper er den ultimative belysning, når det kommer til at skabe stemningsfulde accenter. De gør sig bedst på et sidebord eller en kommode. To-go-versioner med genopladelige batterier gør det nemt at tilpasse belysningen til netop dit behov!

Til bordlamperne

Pendellamper
for under 600 kr.

En pendel er det mest almindelige valg til spisebordsbelysning, men den passer også godtover lænestolen og er særligt trendy, som alternativ til natbordslampen i soveværelset.

Til pendellamperne

Gulvlamper
for under 900 kr.

Gulvlamper er praktiske og nemme at tage i brug, da installation kun betyder at man sætter stikket i stikkontakten. Selv med et lille budget er det muligt at findes både bue-, trebens- og burlamper, der beriger hjemmet.

Til gulvlamperne

Loftlamper
for under 400 kr.

Et rum uden loftslampe er som en sofa uden tæppe. De fås som enkelt eller flere lyskilder for individuel tilpasning, samt også som stilfulde design statements i alverdens farver og former.

Til loftlamperne

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.