Betonlamper

Fra byggemateriale til stilikon

Når man tidligere tænkte på beton, var nøgleordet "dekorativ" sandsynligvis ikke et af de første som kom frem. Men takket være sin grove charme og smarte designidéer er byggematerialet blevet et trendy materiale til utallige boliggenstande og moderne belysning.


Betonens rå charme

På grund af deres robuste udseende er betonlamper nærmest prædestineret til den industrielle stil! Men de unikke hjørner og kanter løsner også op for den moderne stils lige stramme, strenge linjer og formgivning. I farverige indretningsstile giver den jordnære grå farve en velkommen, sofistikeret kontrast.

Alle indendørslamper

Klippefast: Designerlamper af beton

Kan rå beton fremstå filigran og yndefuld? Talrige lampedesignere har taget denne udfordring op og designet betagende betonarmaturer for verdensberømte mærker som Artemide, Flos og Karman. Alle disse kreationer udstråler elegance, tyngde og frem for alt en umiskendelig individualitet.

Alle designerlamper

Udendørs lyskreationer uden dikkedarer

Beton har i århundreder vist sit værd som byggemateriale. Det er derfor kun naturligt, at materialet også er velegnet til funktionelle udendørslamper. Men det stopper ikke her. Der dukker også nye ideer op til udendørsområdet, som leger med arkitekturen eller lysets udstrålingsvinkel og tilvejebragt i form af unikke belysningsobjekter.

Alle udendørslamper

Smart kombineret: Beton i materialemiks

Med betonlamperne i materialemikset møder den rå betonflair materialer som f.eks. eukalyptustræ, skinnende kobber eller røgfarvet glas - i særdeles moderne og friske kombinationer! Mens betonens porøse overflade får en til at tænke på kølige fabriksbygninger, skaber naturlige træoverflader f.eks. en varm kontrast, der passer perfekt til den minimalistiske og hyggelige skandinaviske indretning.

Køb nu
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.