Artemide Tolomeo

Tolomeo - prestigelampen

Indbegrebet af en stilfuld skrivebordslampe: Tolomeo fra Artemide. Siden 1986 har Michele de Lucchis raffinerede designerlampe gået sin sejrsgang gennem posthuse, kontorer, hotelværelser, berømte museer, tv- og biograffilm og private hjem.

Opdag alle Tolomeo-lamperne


Tolomeo-familien - tidløs og evigt ung

Artemide Tolomeo-familien

Tolomeo 4 all - en bordlampe i mange varianter

SIMPLY CLASSIC

Den klassiske skrivebordslampe her i stilfuld aluminum udgave. Fungerer også med moderne LED-teknologi.

Opdag nu

ALL-WHITE

Denne elegante hvide version er udstyret med en integreret tunable white-funktion (2.300 til 10.000 Kelvin).

Opdag nu

MODERN BICOLOR

De koralrøde, blå, gule eller hvide lampeskærme vækker begejstring på skrivebordet stadig den dag i dag.

Opdag nu

Godt koncept
Tolomeos kendetegn

Inspireret af livet: Et slående træk ved skrivebordslampen er fjedringsmekanismen, der er inspireret af en fiskestang. Hermed kan armen indstilles trinløst, indtil den ideelle position er fundet . Derudover kan lampehovedet også justeres i alle retninger hvilket giver denne ikoniske lampe et enestående bevægelsesområde og mulighed for at skabe en optimal og blændfri belysning.

Artemide Tolomeo

Designer
Michele de Lucchi

En tid med gode ideer: I 80'erne udviklede designeren banebrydende produkter til virksomheder som Philips, Siemens og selvfølgelig Artemide. I dag realiserer italieneren, født i 1951, krævende projekter for f.eks. Triennale di Milano - et italiensk designmuseum og Neues Museum i Berlin.


Lev med Tolomeo-flair - flere lamper fra lampeserien

MAXI FLOOR

En variant af den klassiske variant som standerlampe med stofskærm. Også denne besidder det genkendelige fjeder-udligningssystem til at justere lampen med.

Opdag nu

PENDANT STYLE

Lampeskærmen i pergamentpapir sørger for hyggeligt lys. Lampen kan desuden indstilles både i ophæng og dybde, og derfor bruges meget alsidigt.

Opdag nu

XXL OUTDOOR

Standerlampen, der er udstyret med kapslingsgraden IP65, tiltrækker med sin udformning i størrelsesforholdet 4:1 automatisk nysgerrige blikke.

Opdag nu

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.