Industribelysning

Halbelysning til områdebelysning i produktions- og lagerhaller

Der stilles særlige krav til belysningen i industri- og produktionshaller såvel som lagerhaller. Store områder med store højder, har brug for tilstrækkelig belysning, som lamper egnet til haller kan give. De kan variere i type (refleks, bred, eller smal) og måden de skal installeres på (ophængning, loftmontering, strømskinner) og der er forskellige krav om hvorledes de egner sig til forskellige former for haller. Også de forskellige pærer (udladningsrør, energisparepærer, LED), der bruges ved montering af armaturer, gør belysningen i hallen meget universel.

Armaturer til hallen – bred- eller smalspot?

En vigtig funktion ved armaturer til haller er lysfordelingen i dem. Af denne grund skelnes der mellem bred- og smalskinnende armaturer. De smalskinnende armaturer til haller benævnes downlights og har derfor en velegnet lysfordeling som egner sig godt til målrettet belysning. Bredskinnende armaturer har i modsætning til de smalle, en bredere lysfordeling, som oplyser hele rummet ensartet.

Forskellige funktioner ved armaturer til haller

I haller kan der være skiftende lysindfald fra vinduer og ovenlys og derfor skal armaturerne i hallen ikke stå med fuldt drøn på hele dagen. Justerbare lyspærer kan indstilles til dagslyset og reducere energiomkostningerne.

Andre særlige funktioner ved udstyret på armaturerne i haller er for eksempel reflekserne, som er lavet af aluminium eller akryl. Særlige tætningsglas, (beskytter f.eks. mod støv) som øger beskyttelsen ved de ekstreme forhold som nogle lamper bliver udsat for. Også slagfast akrylglas sørger for, at armaturerne imødekommer de stillede krav.

Montering af armaturerne

Afhængig af forholdende i produktions- eller lagerhallen, kan armaturerne enten være fastgjort direkte til loftet, hænges op i kæder eller enkeltvis monteres på strømskinner.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.