Indbyggede lamper udendørs

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Indbygget belysning til belysning af produktions- og lagerhaller

  Der er visse krav og regler som skal overholdes, når det gælder både indvendig og udvendig kommerciel belysning. Uanset om det er loftbelysning, spotlights eller indbygget lamper, så skal de ikke bare kunne sprede det rette lys til at arbejde i og belyse produktions og- lagerhallen. Yderlige skal lamperne også kunne tåle de ydre påvirkninger såsom regn, varme, støv, fugt osv.

  Indbyggede lamper med IP-beskyttelse

  Indbyggede lamper er såvel til brug i hjemmet også til kommercielt brug, praktiske da armaturet er forsænket i den installerede overflade, og man ser derfor ikke lampen som sådan, men man for stadig det maksimale lysudbytte. De indbyggede lamper til udendørs brug, bør som alle andre udendørs lamper have en vis ”IP” -beskyttelsesgrad. (IP, Ingress Protection). Denne indikerer den grad armaturet er beskyttet mod indtrængen af fugt og snavs. En indbygget udendørs lampe bør mindst være beskyttet af graden IP44. Det første ciffer i IP-koden angiver armaturets beskyttelse mod indtrængen af fremmedlegemer, mens det andet ciffer beskyttelsesgraden mod indtrængen af fugt, såsom vandsprøjt fra alle retninger.

  Praktiske indbyggede lamper til udendørs belysning.

  Indbyggede lamper kan både installeres i vægge og gulve, og belyse nyttigt. Indbyggede lamper er ofte installeret på trapper, da de ikke fylder meget, og samtidigt gør det mere sikkert at gå på trapperne i aftentimerne. Særlige robuste indbyggede lamper kan endda tåle at blive kørt hen over og trådt på. Sådanne armaturer er praktiske i mange henseender, og er samtidigt pladsbesparende.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.