GX53 LED-pærer

GX53 LED-pærer

Den perfekte kompakte pære

GX53 LED-pærer er det moderne alternativ til de gamle GX53 pærer. Og takket være deres kompakte størrelse ser de godt ud overalt.

Fra hjem med moderne eller minimalistisk design eller kun lidt plads til havemure, gulvarealer og havegange. Hvis du leder efter en slank belysningsløsning i et cool og elegant look skal du huske at lægge nogle GX53 LED-pærer i din kurv.

Hvad er GX53 LED-pærer?

GX53 LED-pærer er det moderne alternativ til kompakte GX53 pærer. På GX53-soklen er afstanden mellem de to metalkontakter 53 mm, og den fastgøres i fatningen ved at dreje den med uret.

GX53-pærer er også kendt for deres lave højde, hvor mange ældre modeller kun måler 25 mm. Men takket være LED-teknologi kan de nu gøres endnu fladere - hvilket er ideelt til en minimalistisk indretning.

Og da mange lamper stadig har GX53-fatninger, findes der kompatible GX53 LED-pærer som alternativ, der har længere levetid, og som reducerer din elregning betydeligt.

Fumagallli hvid nedravningsspot indbygning dele
I GX53-fatningen på hver lampe ...
Sylvania Micro Lynx LED paere
... kan GX53 LED-pærer bruges.

Hvor anvender man GX53-pærer?

Brugen af GX53-pærer enkeltvis i indendørs lamper er blevet mindre almindelig, fordi fastmonterede LED´er er blevet så populære. Men det betyder ikke, at de ikke stadig er populære. GX53-pærer findes stadig ofte i udendørs belysning, fra forsænkede lofter og væglamper til overfladebelysning på udendørs terrasser og havegange.

Giuseppe udendorsr loftslampe LED
Fumagalli nedravningsspot indbygning graa
Gelmi EL LED IP66 udendors vaeglampe sort

Tre områder, hvor GX53 LED-lamper bruges.

Har du brug for rådgivning om GX53 LED-pærer eller andre spørgsmål om LED pærer? Eller vejledning om noget andet, der har at gøre med lamper eller belysning? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring i dag på +45 89 88 18 90 eller kontakt os på e-mail.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.