Gadebelysning rustfrit stål

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Gadelamper i rustfrit stål

  Ultramoderne stil til din bolig og have

  gadelampe rustfrit staal

  Gadelamper i rustfrit stål giver din have et elegant og ultramoderne look og er ideelle som ekstra sikkerhed rundt om din bolig, hvor de oplyser havegange, indkørsler, terrasser, blomsterbede og naboskel.

  Vores gadelamper i rustfrit stål er nemme at rengøre og modstandsdygtige over for korrosion. De fås også med solceller, hvor du ikke kun sparer energiudgifter, men også får mange timers lys på en enkelt opladning, så vi tør godt love dig, at du kan glæde dig til mange lyse nætter.

  Kan gadelamper i rustfrit stål fås med bevægelsessensorer?

  Mange af vores gadelamper i rustfrit stål fås med bevægelsessensorer, med den ekstra luksus, at de har en »skumringssensor«, så lyset ikke tændes i løbet af dagen.

  Til havegange anbefaler vi at indstille din bevægelsessensor til en registreringsvinkel på mindst 120 grader.

  gadelampe rustfrit staal sensor
  gadelampe rustfrit staal

  Bruger man LED i belysningen på havegangen?

  Det gør vi,

  og grunden er, at LED teknologi er perfekt til vores gadelamper i rustfrit stål - ja, faktisk til al udendørs belysning, fordi de øjeblikkeligt når 100 % lysstyrke.

  LED pærerne holder også op til 25 gange længere end traditionelle glødepærer og sparer op til 90 % på din elregning.

  Vildt, ikke?

  Kører dine gadelamper kun på solceller?

  Vi sælger både elektriske og solcelledrevne gadelamper i rustfrit stål, hvor fordelen ved de sidstnævnte er:

  • Du betaler aldrig for energien
  • Ingen elektriske kabler eller ledninger tværs over græsplænen eller langs indkørslen

  Solcelledrevet belysning til havegangen er ideel, især om sommeren, på terrasser og i haven, hvor du kan se solen gå ned, før dine lamper vågner op og oplyser dine idylliske omgivelser.

  gadelampe rustfrit staal
  gadelampe rustfrit staal

  Med hvor stor afstand skal gadelamper i rustfrit stål placeres?

  For at få mest muligt ud af dine lamper i rustfrit stål langs havegangen skal de stå så tæt, at der ikke bliver skarpe kontraster mellem lyse og mørke områder. Så for at oplyse et så stort område som muligt skal du vælge gadelamper med et højt placeret lyspunkt.

  Det er også vigtigt, at du er meget opmærksom på lysspredningen.

  Nogle havegangslamper oplyser kun havegangen, mens andre lamper også oplyser området lige ved siden af havegangen. Valget er dit, og det afhænger ene og alene af, hvilken effekt du vil have.

  Vil du gerne vide mere om vores gadelamper i rustfrit stål? Eller om noget andet, der omhandler lamper og belysning? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Ring i dag på +45 89 88 18 90 eller kontakt os via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.