Downlights

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Downlights – den mest effektive og funktionelle belysning til kontor og handel

  Downlight finder man ofte i de offentlige bygninger som; kontorer, butikker, gallerier, museer, barer og restauranter. Specielt ved varerne og salgsstederne er downlights favoritten. Downlights er loftlamper og de er oftest runde, men fås også i rektanglet og kvadratiske former og de kan enten være indbygget i loftet eller monteres. Når downlights skal monteres, er der tale om påbyggede downlights og områdedownlights og så er der dem der er indbyggede. De bliver indbygget i hulrum eller i forsænket loft.

  Downlights egenskaber

  Downlights er ofte udstyret med reflekser eller andre optiske elementer som afskærmer pæren og dermed fordeler lyset på en diffus måde. De garanterer belysning der ikke blænder. Lysfordelingen kan være symmetrisk, asymmetrisk eller med en smal lysstråle. De fleste downlights har dog en bred lysfordeling.

  Downlights fås også med en svingarm, hvilket gør, at lyshovedet kan bevæges i alle retninger. I butikker er det rigtig nyttigt med denne mulighed, da der tit omrokeres, eller et skilt kunne have brug for et spotlys.

  Kompakte lysstofrør, er den bedste lyskilde til downlights, men også til lavspænding- og højspændingshalogenpærer eller halogenmetaldamppærer, er gode alternativer. Der findes naturligvis også downlights som bruger energibesparende LED.

  Downlights – diskret, men med stor virkning

  Ved etablering af for eksempel butik eller et galleri, er det en mere diskret detalje med indbyggede downlights, fordi de næsten forsvinder i ét med loftet. Effekten fra dem er dog enorm, når der rykkes rundt på varerne eller skilte osv. Rykker downlights med og giver en tilstrækkelig belysning. Downlights er et alsidigt instrument til funktionel og betonet belysning.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.