Philips hue indbygningsspots

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 1
Sortering Popularitet
Mærke Philips Hue 1
Farve
Form
Rum
Dæmpbar
Pris
Anvend
Kapslingsgrad
Fatning
Beskyttelsesklasse
Lysstrøm total (i lm)
Lysfarve (udvalg)
Materiale
LED
Stilgruppe
Med bevægelsessensor
Fjernbetjening
Inklusiv lyskilde
Stemmeassistent
Lysdæmper inkluderet
Antal lyspærer
Smart Home system
App
Diameter (i cm)
Anvend
Wattværdi
Anvend
19 produkter
Filter
866,51 kr.
1.496,77 kr.
866,51 kr.
354,43 kr.
630,17 kr.
551,39 kr.
354,43 kr.
630,17 kr.
354,43 kr.
433,21 kr.
551,39 kr.
472,61 kr.

Udnyt pladsen med indbygningsspots og indbygningslamper

Downlights er den perfekte løsning, når du har en moderne indretning eller begrænset plads. Det er stilrent, fleksibelt og får rummet til at føles større.

Når du skal placere downlights i rummet, er det vigtigt at tænke over, hvordan indretningen kommer til at se ud, og hvor du har brug for belysning. Det pæneste og mest effektive er at placere lys tæt på væggen, da væggen kan reflektere meget af lyset og på den måde skabe et behageligt indirekte lys i rummet. Ud over at indbyggede downlights sparer plads, vil de oplyste vægge bidrage yderligere til en større rumfølelse.

Vær din egen lysdesigner

Et downlight med vipbart eller roterbart lampehoved er en kompakt løsning, som også giver dig en høj grad af præcision til at lyse de dele af rummet op, som skal fremhæves. Du kan gribe rollen som lysdesigner og trinvist sammensætte belysningen for at få den rette stemning. De fleste downlights kan i øvrigt dæmpes, så du til enhver tid er sikret den ønskede atmosfære. Med fjernbetjeningen kan du både dæmpe lyset og skifte farve på de downlights, som er kompatible med denne teknologi.

LED – varmt eller koldt lys?

Vælger du et LED-downlight, og ønsker du et varmt, hvidt lys, skal du gå efter en farvetemperatur ned mod de 2700 K. Jo højere K-værdi på dit LED-downlight, desto mere blåt bliver lyset. En højere K-værdi kan på den anden side være en god ting ved LED-lamper i nærheden af for eksempel skriveborde eller køkkenborde, hvor du skal arbejde.

indbygningsspots

Lige velegnet indendørs og udendørs

Med justerbare downlights er det enkelt at rette lysstrålen mod køkkenbordet, skrivebordet og læsestolen. Du kan bruge downlights i stuen og på badeværelset, men hvorfor ikke rette et downlight eller to mod grillen, så du har lys til madlavningen ud på aftenen? Downlights er gode både indendørs og udendørs – de kan for eksempel monteres under taggavlen, på husmuren og på terrassen. Kombineret med udendørsspots og udendørs væglamper giver downlights den perfekte udebelysning.

Med eller uden downlightkasse?

Et downlight skal som regel indbygges i loft eller væg, men nogle typer kræver en kasse, når du skal montere dem. Indfældet downlight fås med halogenpære som 230 V og 12 V og som energibesparende LED-downlight, der ikke afgiver varme. Med LED-pære skal du ikke bruge en downlightkasse og kan derfor montere lamperne i væg eller loft uden at bekymre dig om brandfare i gammel isolering og lignende. De fleste downlights har almindelig GU10-fatning, men andre varianter er også tilgængelige.

Tjek vores webshop og find produkter, tilbud og nyheder for enhver smag. Vi har producenter som Philips og mange andre i sortimentet, og med vores support og services får du nemt den helt rigtige type af lyskilder til hjemmet. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger.

Find dine nye downlights og oplev fordelene:

  • Øg rumfølelsen: Ud over at optage minimalt med plads i rummet kan et downlight også rettes mod væggen for at øge rumfølelsen.

  • Minimer brandfaren: Downlight med LED afgiver lidt eller ingen varme. LED-downlights kan trygt monteres i huse med ældre isolering.

  • Tilpas efter behov: Du kan placere et downlight, hvor du vil. Med justerbare lampehoveder retter du lyset derhen, hvor du ønsker det.

  • Find din stil: Du kan få downlights i mat sort, hvidt, stål, aluminium og mange andre typer finish – du finder garanteret det perfekte downlight til dit rum.

  • Find din stil: En pendel kan fint kombineres med bordlamper, væglamper og loftlamper. Brug loftlampen som hovedbelysning og en pendel som områdebelysning. Brug en gennemgående stil eller bryd indretningen op med skarpe kontraster. Det er helt op til dig.

Vis mere Vis mindre