Børneværelset væglamper

Væglamper til børneværelser – underholdende, spændende og praktisk

Vores børn har brug for en struktureret hverdag, der giver dem stabilitet og sikkerhed. Børn kan også have brug for visse måder at falde i søvn på, som for eksempel vuggeviser, musik og godnathistorier. Belysningen på børneværelset bør her være passende.

Væglamper til børneværelse, er udover en almindelig loftlampe, et must. De giver en grundbelysning, som samtidig er hyggelig. Væglamperne kan også hjælpe børn med at falde i søvn, specielt dem som er justerbare, så lyset kan dæmpes. Hvis man kan justere belysningen, kan man altid tilpasse situationen. Det kan være yderst nødvendigt med justerbar belysning på børneværelser. Når børnene leger med klodser på gulvet, eller sidder ved skrivebordet og tegner, har de brug for god belysning. Lige så har forældre også brug for lys når de skal læse godnathistorier. Den rette belysning fås med de børnelamper.

Da mange børn er mørkeræd, kan en væglampe også være med til at fjerne denne angst. Man kan også få dæmpet belysning til børneværelser i andre versioner; som bordlampe, gulvlampe og sengelampe. Væglampen er også rigtig god til at hjælpe børnene med at orientere sig, hvis de skal på toilettet om natten og med den dæmpede belysning vågner de ikke helt op og er derfor i stand til at falde hurtigt i søvn igen.

Belysning til børneværelser i forskelligt design

Et dekorativt supplement til væglamper til børneværelser, er også de såkaldte magiske lanterner. De magiske lanterner roterer rundt og dermed former forskellige motiver sig på væggen, så som blomster, sommerfugle, engle eller feer. savner du yderligere inspiration til belysningen i børneværelset, finder du vores inspirationsside om temaet børneværelsesbelysning her.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.