Børneværelses bordlamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Bordlamper til børn

  Sæt lys på dit barns liv

  Lampe til boernevaerelset fra Niermann

  Uanset om dit barn maler, leger, læser eller laver lektier, skal det ikke være nødvendigt at knibe øjnene sammen for at se noget, og derfor er det et must at investere i en bordlampe til børneværelset.

  Ingen bryder sig om at sidde i det skærende lys fra en loftslampe, så derfor har vi et udvalg af bord- og natlamper til børneværelset, hvor barnet kan være kreativt eller få lavet lektierne i et varmt og hyggeligt lys.

  Hvor kraftigt bør en bordlampe i børneværelset lyse?

  Børn elsker at lege (og lave lektier) på deres værelse, så en børnelampe skal både være dekorativ og praktisk.

  Lyskilden skal mindst være på 400-500 lumen, så børnene ikke overanstrenger deres øjne, når de læser, skriver, maler eller leger.

  Hvilken lysfarve anbefales til bordlamper på børneværelset?

  Hvilken farve lyskilde, der er bedst til en bordlampe i børneværelset, afhænger af, hvor den placeres, og hvad den skal bruges til.

  Hvis lampen placeres ved sengen, så barnet kan læse i sengen, tilråder vi, at du vælger en varmhvid lysfarve, mindre end 3.300 kelvin, som er god til afslapning og hygge.

  På et skrivebord derimod anbefaler vi et universalhvidt lys på mellem 3.300 og 5.300 kelvin, så dit barn kan lave lektier og arbejde uden at skulle knibe øjnene sammen for at se ordentligt.

  Bemærk: Nogle bordlamper leveres uden lyskilder, så du skal huske at bestille passende lyskilder med i disse tilfælde.

  Lampe til boernevaerelset fra Dalber
  Lampe til boernevaerelset fra Elobra

  Hvorfor er det så vigtigt med en god natlampe i børneværelset?

  En natlampe ved siden af sengen i børneværelset løser en lang række opgaver. Den kan give det perfekte lys at læse eller lege ved, men kan også være et hyggeligt natlys, som dit barn kan falde i søvn ved.

  Lyset må ikke blænde, og det opnås normalt med en farverig skærm.

  Som et særligt tip anbefaler vi, at du installerer touchdæmpere, så du eller dit barn ikke behøver at lede efter kontakten, men bare kan tænde, slukke og justere lysstyrken med en simpel berøring.

  Du vil aldrig mere undvære en dæmper igen!

  Hvilke lyskilder egner sig til bordlamper på børneværelset?

  En bordlampe til børn skal være sikker, så sørg for, at du aldrig bruger pærer af glas. Du skal altid vælge plastikpærer, der ikke kan knuses,

  og du skal også undgå at bruge sparepærer, da de indeholder kviksølv.

  Når det gælder belysning, anbefaler vi, at du bruger LED-lyskilder, som ikke kun er holdbare og udskiftelige, men som også kan spare dig for op til 90 % elektricitet sammenlignet med traditionelle glødepærer (praktisk, når du opdager at dit barn har ladet lyset brænde hele dagen!).

  Når du vælger LED-lyskilder, skal du være opmærksom på at vælge nogle, der giver et varmt, hyggeligt hvidt lys med en farvetemperatur på mindre end 3.300 kelvin. Lyskilder med en lysstyrke på 400 lumen eller mere er almindelige i bordlamper til børn, men hvis lamperne kun skal bruges som dekoration og ikke til at læse eller arbejde ved, kan du godt vælge lyskilder med færre lumen.

  Lampe til boernevaerelset fra MacoDesign

  Vil du gerne vide mere om vores bordlamper til børn? Eller noget andet, der har med skrivebordslamper eller natlamper til børn at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller kontakt os på e-mail.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.