Børneværelses bordlamper

Den rigtige børneværelses bordlampe til ethvert behov

En børneværelseslampe på sørge for ordenligt lys ved leg eller tegning, da man ikke bør belaste øjnene med dårligt lys. Samtidig skal en børneværelseslampe også se fin ud og skabe en hjemlig atmosfære, så barnet føler sig vel tilpas og tryg. Det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre med en enkelt lampe. Med en dæmpbar lampe med motiv til natbordet, kan man sørge for en behagelig soveatmosfære. En normal loftslampe sørger for en gennemgribende almenbelysning og en lys skrivebordslampe sørger for det nødvendige lys til at tegne og læse. Således har du den rigtige belysning til enhver lejlighed. Hvis du gennemser vores sortiment sammen med dine unger, så finder du helt sikkert den passende børneværelseslampe til ethvert behov.

Bordlamper til børneværelset: form, farve, motiv

Bordlamper er en godt udseende tilbehør og en stemningsskaber, der sørger for en hyggelig atmosfære i ethvert rum, uanset om det er soveværelset, stuen eller børneværelset. Ved bordlamper til børneværelset kommer der yderligere til at bordlampen i form, farve og motiv skal virke tiltalende til barnets ønsker. For den ene er det byggemand Bob der er populær, hos den anden er det prinsesser der er oppe i tiden. Når dette motiv er at finde på f.eks. en bordlampe til børneværelset, så står lige præcis denne lampe øverst på ønskelisten hos børn

Sikkerhed ved bordlamper til børneværelser

Dybest set skal alle lamper til børneværelser være så sikre som muligt, dvs. de skal ikke blive unødvendigt varme og ikke have nogen løse kabelforbindelser, der kan give stød. Lige ved børneværelseslamper kan man let blive fristet til at afskærme lyset med en klud, så barnet ikke bliver blændet, og dermed bedre kan sove. Hvis dette er tilfældet, bør man på grund af brandfaren, i stedet for den normalt lyse bordlampe til børneværelset, bytte til et specielt natlys. Dette leverer et blødt lys til at falde i søvn og orientere sig i natten. Da de fleste natlys er udstyret med LED, er det heller ikke noget problem at lamperne brænder natten over. LED er så energieffektivt og så ikke udgør en fare for at blive ligeså varme som glødepærer.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Service +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.