9505943
  • Betrædelig LED nedgravningslampe Brosten 10-9505943-08
  • Betrædelig LED nedgravningslampe Brosten 10-9505943-08
  • Betrædelig LED nedgravningslampe Brosten 10-9505943-08
  • Betrædelig LED nedgravningslampe Brosten 10-9505943-08
  • Betrædelig LED nedgravningslampe Brosten 10-9505943-08
Heitronic

Betrædelig LED nedgravningslampe Brosten 10

Art. nr.: 9505943

  • Med LED-teknik eller egnet til drift med LED-pærer
  • Med lyskilde
A+ 245,00 kr

Leveringstid: På lager. 3-5 hverdage

Produktdetaljer

ProducentHEITRONIC
Materialeplast
Farvetransparent
Lysfarvevarmhvid (3.000 K)
Lyskilde16 x LED - 1,6 W i alt
Indbygningsdybde (i cm)6,8
Andre dimensionerlængde 10 cm, bredde 10 cm
Lysstrøm (i lumen)42 lm
Lysstrøm total42
Spændingsforsyning230
KapslingsgradIP67
IsolationsklasseII
Inklusiv lyskildeJa
EnergiklasseA+

Produktbeskrivelse

En diskret udendørs belysning er mulig med LED nedgravningslampen Brosten - 10 cm


Indkørsler og stier på ejendommen kan dekoreres med denne kvadratiske LED Brosten, der skaber en flot accent orienteringsbelysning. I leveringen medfølger der monteringsmuffe.

- Inkl. 30 cm tilslutningskabel med frie ender for direkte tilslutning

- 230 V AV

- LED (lysfarve varmhvid)

- 3.000 Kelvin

- Strålevinkel 120°

- Ra 85

- Holdbarhed i op til 30.000 timer

- Ikke dæmpbar

- Beskyttelsesklasse IP67

- Beskyttelsesklasse II

Energiklasse

A++ A+ A B C D E Vis energilabel

  • Bankoverførsel
Vores anbefalinger til dig

    Spørgsmål & svar (3)

    if it's not possible to change the bulb is it possible/necessary to replace the entire unit after its life time of about three years? Does a similar product exist in which it is possible to replace the bulb?

    Tez27 siden 1 år
    vis 1 svar

    Hi Tez27.

    Unfortunately should one of the LED's fail, you will be required to replace the whole fitting, With the pave stone look a like products, they all seem to have permanently fixated LED's.

    Kate from lights siden 1 år

    Can the led bulb be replaced?

    Junet4721 siden 2 år
    vis 1 svar

    Hello Junet4721,

    In this light the LED's are built-in and not possible to be replaced.

    Kate from lights siden 1 år

    Hi, could this light be used vertically in the risers of a flight of steps rather than horizontally on the steps?

    Thanks

    Katwood siden 2 år
    vis 1 svar

    Hi Katwood,

    Thanks for asking. These lights are meant to be installed horizontally and would not stably fit into the wall. Please instead have a look at item no. 7506706 or 9616043, which are meant to be installed in the wall.

    Kate from lights siden 2 år

    Kunde anmeldelser (4)

    Betrædelig LED nedgravningslampe Brosten 10-9505943-38

    Betrædelig LED nedgravningslampe Brosten 10

    3.8 (4 Anmeldelser)
    5
    2
    4
    1
    3
    0
    2
    0
    1
    1
    Gennemsnitlig kunde anmeldelse
    Kvalitet
    3.8
    Belysning
    4
    Nonetheless siden 12 måneder

    Good brightness square and fit in the driveway very well. Just waiting...

    Good brightness square and fit in the driveway very well. Just waiting to see how well it does in the rain and winter time.

    Vis anmeldelse
    • Bekræftet køber
    Kvalitet
    4
    Belysning
    4
    Monteringen
    Meget enkel Meget svær

    godt lys ved indgang

    bmb siden 1 år

    meget tilfreds nem at montere og giver et godt lys...

    meget tilfreds nem at montere og giver et godt lys

    • Sted indgang
    Vis anmeldelse
    Kommenter
    Hjalp dette dig?
    • Bekræftet køber
    Kvalitet
    5
    Belysning
    5
    Monteringen
    Meget enkel Meget svær

    perfact

    pardi siden 1 år

    Very easy to install just need to add instructions in English will he...

    Very easy to install just need to add instructions in English will help !!

    Vis anmeldelse
    • Bekræftet køber
    Kvalitet
    5
    Belysning
    5
    Monteringen
    Meget enkel Meget svær

    Poor features

    Jjjjjjjjjj siden 1 år

    Short cable made it too difficult to connect...

    Short cable made it too difficult to connect

    Vis anmeldelse
    • Bekræftet køber
    Kvalitet
    1
    Belysning
    2
    Monteringen
    Meget enkel Meget svær

    Hi Jjjjj,

    Thanks for your feedback regarding your purchase. We're sorry that you weren't 100% pleased with your order. Please do let us know if you have any further queries via e-mail or phone and we'll be more than glad to help sort it out.

    siden 1 år
    Vi er her for at hjælpe dig!
    +45 89 88 18 90

    Rådgivning via e-mail

    Man. til fre. 09:00 – 17:00

    • krNemme og sikre betalingsmetoder
    • Fragtfri fra 800 kr.
    • Sikker handel
    • 25.000 produkter
    • Gratis levering fra 800 kr.*
    • Gratis retur inden for 30 dage
    +45 89 88 18 90

    Mandag til fredag
    09:00 - 17:00