Avisrør

Investeringen i et avisrør er en god handel

Under danske himmelstrøg, er det fuldt muligt at sommeren bogstaveligt falder i vandet og også ud på efteråret kan det regne meget. For at beskytte sine aviser og tidsskrifter tilstrækkeligt mod dårlige vejr forhold, kan investeringen i et avisrør eller en brevkasse med avisrør være en god handel. Hvis postbuddet finder en brevkasse uden avisrør, og stopper dagens avis ned i postkassen, kan den tage alvorlig skade, og er i værste fald efter et regnskyl være fuldstændig ulæselig.

Derfor er det en god ide at have et separat avisrør, eller i bedste fald en brevkasse med integreret avisrør. Avisrøret beskytter ikke bare mod regn og vind, den beskytter også privatlivet. Det rager trods alt ikke nogen hvilken avis der gemmer sig i avisrøret. Derudover forhindrer man med et selvstændigt avisrør også en mulig pladsmangel i postkassen. Et eftertragtet avisrør indebærer imidlertid også udfordringer, det skal passe til den allerede monterede brevkasse i stil og design.

Stilretninger inden for avisrør

Avisrør findes i mange forskellige stilretninger og design: fra moderne til næsten antik stil. Særligt nævneværdige er avisrør med glasfront, særligt satineret glas. Men også et nostalgisk avisrør af kobber med skriften ”Aviser” har sin charme. I USA har det længe mailboksen, en postkasse der med europæiske øjne ligner et avisrør, denne postkasse begynder også langsomt at sprede sig her i landet. Men den vil nok ikke kunne fortrænge det klassiske avisrør, heller ikke i fremtiden.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.