Avisrør

Investeringen i et avisrør er en god handel

Under danske himmelstrøg, er det fuldt muligt at sommeren bogstaveligt falder i vandet og også ud på efteråret kan det regne meget. For at beskytte sine aviser og tidsskrifter tilstrækkeligt mod dårlige vejr forhold, kan investeringen i et avisrør eller en brevkasse med avisrør være en god handel. Hvis postbuddet finder en brevkasse uden avisrør, og stopper dagens avis ned i postkassen, kan den tage alvorlig skade, og er i værste fald efter et regnskyl være fuldstændig ulæselig.

Derfor er det en god ide at have et separat avisrør, eller i bedste fald en brevkasse med integreret avisrør. Avisrøret beskytter ikke bare mod regn og vind, den beskytter også privatlivet. Det rager trods alt ikke nogen hvilken avis der gemmer sig i avisrøret. Derudover forhindrer man med et selvstændigt avisrør også en mulig pladsmangel i postkassen. Et eftertragtet avisrør indebærer imidlertid også udfordringer, det skal passe til den allerede monterede brevkasse i stil og design.

Stilretninger inden for avisrør

Avisrør findes i mange forskellige stilretninger og design: fra moderne til næsten antik stil. Særligt nævneværdige er avisrør med glasfront, særligt satineret glas. Men også et nostalgisk avisrør af kobber med skriften ”Aviser” har sin charme. I USA har det længe mailboksen, en postkasse der med europæiske øjne ligner et avisrør, denne postkasse begynder også langsomt at sprede sig her i landet. Men den vil nok ikke kunne fortrænge det klassiske avisrør, heller ikke i fremtiden.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Kontakt +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.