Armatur lamper med gitter

Armatur lamper med gitter – belysning af kontor og erhverv

Armatur lamper med gitter tilhører den store gruppe af områdebelysningslamper. Denne type lampe er typisk monteret på loftet, men kan også med specielt tilbehør monteres således at lampen suspenderes fra loftet, og fungerer som pendellampe med gitter. Der findes forskellige lamper med gitter, herunder gitterarmaturlamper, indbyggede lamper med gitter, pendellamper med gitter og standerlampe med gitter.

Lokaliteter til armatur lamper med gitter

Gitterarmaturlampen har forholdsvis stor overflade, og har for det meste lysstofrør eller kompakte lysstofrør som lyskilde. Denne type lampe bliver ofte brugt til belysning af kontorer, skoler og andre offentlige institutioner. Også i butikker ses gitterarmaturlamper ofte som lyskilde til den generelle belysning, suppleret af andre lamper, såsom spotlys. Dog er gitterarmaturlamper mest anvendt til belysning af kontorer. Det indbyggede gitter er fordelagtigt pga. lysfordeling og styring af lyset. Derudover beskytter gitteret mod blænding, hvilket er særligt vigtigt på arbejdspladser. Gitterarmaturlamper udsender en homogen belysning, som er behageligt for øjnene. Dette medfører selvfølgelig gode arbejdsvilkår på arbejdspladsen.

Forskellige varianter af gitter armatur lamper

Gitteret, som er installeret i gitter armatur lampen, fås i forskellige udgaver: Aluminium, hvidt lakeret eller gitter i mørkere toner. Den sidst nævnte udgave er særlig velegnet til kontorer, da det giver et blændfrit lys ved arbejde med computere. Gitterarmaturlampen er at finde med forskellige farver, afhængig af lyskilde, lokalitet og anvendelsessammenhæng. Hvis der er tale om gitterarmaturlamper med lysstofrør, eller kompakte lysstofrør, er lysfarven varm hvid, universalhvid eller dagslyshvid. Gitterarmaturlamper med lysstofrør, kræver at der er installeret en forkobling.

Med den fordelagtige lysfordeling, og det store lysudbytte er gitterarmaturlampen den ideelle loftlampe til kontor og erhvervsbygninger.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.