Arbejdslamper

Arbejdslamper både muliggør og letter arbejdet

Begrebet arbejdslampe spænder over en bred vifte af lamper – alt fra lomme- og pandelygter til skrivebordslamper. Et har alle arbejdslamper dog tilfælles: arbejdslamper letter ikke kun håndgrebet i arbejdet, de er i mange tilfælde også uundværlige, når det kommer til tilfredsstillende arbejdsresultater. Ej at forglemme, er arbejdslys også af stor ergonomisk betydning. På de fleste arbejdspladser findes specielle visuelle opgaver, især i forbindelse med computerskærmepladser, hvor der kræves tilstrækkelig belysning, der netop muliggøres ved arbejdslamper.

Robuste arbejdslamper i brug

En arbejdslampe udsættes normalt for ekstreme forhold – de bruges udendørs på byggepladser under mange forskellige vejrforhold, eller skal eksempelvis sørge for lys, i lange redningsaktioner. Derfor er det i særdeleshed vigtigt, at arbejdslamper er robuste, langtidsholdbare og pålidelige. Det praktiske er også en central faktor: netop arbejdslamper er for det meste udstyret med skulder- eller bærerem og fødder til stående brug. Disse tilbud sikrer, at du har begge hænder frie til at arbejde, når du bruger arbejdslamper.

Arbejdslampers udstyr

Da lysstyrken for det meste skal være højere i arbejdslamper, end i almindelige inden- eller udendørslamper, udstyres de som oftest med halogen-, xenon, eller LED-pærer. Arbejdslamper med LED-lyskilder er særdeles besparende i forhold til strømforbrug og egner sig derfor især til batteridrift. Genopladelige arbejdslamper er ikke sjældne i bilen, eksempelvis med en adapter til cigarettænderen. Med sådan en arbejdslampe, skal man ikke være bange for at bilen pludselig er mørklagt, fordi du netop altid har det nødvendige lys.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.