1-fase strømskinner

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Strømskinne (1-faset)

  Mange lamper - én kontakt

  Har din ene, store lampe svært ved at oplyse dine større rum i boligen eller virksomheden?

  Så bør du overveje et skinnebelysningssystem, der kan oplyse de områder, som din primære loftlampe ikke kan belyse.

  Et sådant system er perfekt til rum eller butikslokaler med flere arbejdspladser, arealer til tilberedning af mad eller over borde i køkkenet eller andre større rum.

  1-fase stroemskinne

  Hvornår bruger man et skinnesystem i stedet for en loftlampe?

  Skinnebelysningssystemer bruges til store, komplekse rum, som storkøkkener med flere arbejdspladser eller til lange spiseborde, hvor en enkelt loftlampe ikke kan oplyse det hele.

  I disse tilfælde bruges en 1-faset strømskinne til at oplyse de områder, hvor lyset fra den primære lampe ikke kan nå ud.

  Hvad forstår man ved lys fra en 1-faset strømskinne?

  Et belysningssystem med en 1-faset strømskinne giver dig mulighed for at tilføje ekstra lamper, så du kan oplyse andre områder af store eller unikt formede rum. Men fordi de kører på samme fase - eller kredsløb - som den primære belysning, kan de kun tændes, slukkes og dæmpes på én gang.

  1-fasede belysningsskinner er ikke kun populære i private hjem, men bruges også gerne i galerier, atelieer og til belysning i udstillingsvinduer.

  Da de desuden er nemme at flytte rundt på, kan bolig- og virksomhedsejere ændre rummets indretning uden at skulle bekymre sig om, hvordan de skal oplyse mørke områder.

  1-fase stroemskinne
  1-fase stroemskinne

  Hvad er forskellen på 3- og 1-fasede strømskinner?

  I en enfaset strømskinne er der kun én strømførende ledning, og det betyder, at lamperne kun kan tændes, slukkes og dæmpes på én gang.

  En trefaset strømskinne splitter den ene strømførende ledning op, så du kan tænde, slukke og dæmpe lamperne uafhængigt af hinanden.

  Vil du gerne vide mere om vores belysningssystemer med en-fasede strømskinner? Eller noget andet, der har med belysningsskinner at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller skriv til os på e-mail.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.