Over 10 års lidenskab for belysning og over 10 års 100% kundeorientering: Europas mest succesfulde onlineforhandler for lamper og lys præsenterer sig.

Hvordan det hele startede

Hvordan det hele startede
Historien om Lampenwelt, virksomheden hvor brødrene Thomas og Andreas Rebmann er direktører, strækker sig helt tilbage til 1999. I dag ved de begge, at de tog en lys beslutning på det rigtige tidspunkt og, at vejen til målet er blevet til sammen med mange dygtige og kompetente mennesker.

Vores logistik

Vores logistik: Hver vej fører til kunden
I 2012 startede driften af Lampenwelts nye logistikcenter op. Vores mål: En bedre og hurtigere leveringsdygtighed og højere kapacitet. Resultatet: En højmoderne, innovativ og effektiv logistik.

Erfolgsfaktor Mitarbeiter

Medarbejderne: Vores succesfaktor
Vi ved dette: Med stor sandsynlighed er Lampenwelts (som lampegiganten er en del af) største succesfaktor vores medarbejdere. Hvad nytter det med høje mål, hvis der ikke er nogen, som skal leve op til målene?! Helt siden opstarten af Lampenwelt råder de omkring 500 medarbejdere stadig over de samme værdier som fra begyndelsen.

Kundetilfredshed

Kundetilfredshed som første bud
Kundeservice betyder at have to åbne ører for enhver kritik fra kunderne. Kundeservice er et spørgsmål om imødekommenhed, venlighed, kompetence og glæden ved at arbejde med mennesker. Helt fra starten af har Lampegiganten.dk levet og åndet for god service til kunderne, og det gør vi endnu.

Lamper og lys for et flot hjem, arbejdsplads og hverdagsliv

Lamper og lys for et flot hjem, arbejdsplads og hverdagsliv
Fascinationen for lyset, dets design og effekt samt den hurtigt udviklende teknologi er en af hjørnestenene i Lampegiganten.dk, Skandinaviens største Online-handel for lamper og belysning. Vores produktsortiment på over 40.000 artikler tilfredsstiller både privat- og virksomhedskunder.

En bekymringsfri og fordelagtig handel

En bekymringsfri og fordelagtig handel
Handel på internettet uden risiko – det tilbyder vi hos Lampegiganten.dk. Negative oplevelser ved at handle på nettet for eksempel ved, at man har tabt pengene eller er utilfreds med produktet, kan bidrage til, at man er skeptisk til ved handle online. Hos os vil vi give en ukompliceret og tryg service, som er rig på fordele. Dette vil sørge for, at du for en god og positiv oplevelse ved din handel hos Lampegiganten.dk.

Udmærkelser

Udmærkelser som gør os stolte
Anerkendelse for vores præstationer fylder os med glæde og taknemlighed. På den måde ved vi, at vi er på den rette vej mod at tilfredsstille alle vores kunder. En af de største udmærkelser for os er derfor kundetilfredshed. Her er vi så heldige, at vi får positive tilbagemeldinger hver eneste dag.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.