Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. - på næsten alt

Op til 65% rabat på lofts- og pendellamper

Væglamper rustfrit stål

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Stilgruppe
Med bevægelsessensor
Pris
Anvend
Lysstrøm total (i lm)
Brand
Kapslingsgrad
Beskyttelsesklasse
Fatning
Smart Home system
Materiale
Form
Stemmeassistent
Fast indbygget LED
Lysfarve (udvalg)
Made in Germany
Fjernbetjening
Inklusiv lyskilde
LED
Med afbryder
Antal lyspærer
Saltvandsresistent
Bredde (i cm)
Anvend
Wattværdi
Anvend
Dybde (i cm)
Anvend
Højde (i cm)
Anvend
Vi kan ikke finde nogen produkter, der matcher de valgte filtre.

Væglamper i rustfrit stål: Perfekt til udendørs brug takket være det robuste materiale

Udendørslamper udsættes for lidt af hvert. Om sommeren brænder solen, og om vinteren skal de kunne klare tocifrede minusgrader, regen og hagl. Med mindre det drejer sig om solcellelamper, som elsker den bagende sol, så er alle vejrforhold hårde ved lamperne.

Men hvis de anvendes korrekt, rengøres regelmæssigt, placeres et egnet sted, og den rigtige IP-kapslingsklasse er valgt, kan man forlænge udendørslampers levetid betydeligt.

Materialet, som lampen er lavet af, betyder også noget for holdbarheden, og væglamper af rustfrit stål er ofte en god løsning, når man skal vælge en udendørslampe.

veaglampe staal

Hvilke fordele er der ved lamper af rustfrit stål?

Væglamper med polycarbonat- eller glasskærme kan også være af høj kvalitet og have lang holdbarhed. Så længe du ikke vælger et usædvanligt billigt produkt, vil du som regel få stor og lang glæde af dine udendørslamper. Men lamper i rustfrit stål har nogle fordele, som gør dem særligt attraktive for de fleste forbrugere:

  • Rustfrit stål er flot og passer ind alle steder.

  • Rustfrit stål (som navnet siger) ruster ikke.

  • Rustfrit stål er stabilt.

  • Rustfrit stål er temperaturbestandigt.

  • Rustfrit stål er nemt at vedligeholde.

Men rustfrit stål er ikke i sig selv en garanti for høj kvalitet. Rustfrit stål findes i forskellige kvaliteter.

Du kan gøre dig selv en tjeneste ved at købe produkter af høj kvalitet. Mærkevareprodukter fra STEINEL og PHILIPS er et godt valg.

Hvilke fordele er der ved lamper af rustfrit stål?

Hvilke funktioner og udstyr har væglamper i rustfrit stål?

Både til garageindkørslen, hovedindgangen eller den lille passage: Der er mange anvendelsesområder for udendørs væglamper i rustfrit stål. Derfor findes der også mange slags med mange forskellige funktioner. Her nogle vigtige kriterier, som gør valget nemmere for dig:

Væglamper i rustfrit stål med LED

Væglamper i rustfrit stål med LED

De er uden tvivl den bedste løsning. De sparer 90 % energi i forhold til traditionelle glødepærer, har en tænd-/sluk-funktion og kan lyse i op til 50.000 timer. Derfor er de det bedste valg langt de fleste steder udendørs.

Væglamper i rustfrit stål med bevægelsessensor

De giver god mening alle de steder, hvor belysningen har et praktisk formål. Bevægelsessensorer er en økonomisk fornuftigt belysning da de tænder, når du har brug for det. På den måde sparer de energi og skåner lyskilderne.

Undlad at bruge sparepærer. De har nemlig en opvarmningstid, før de opnår deres maksimale lysstyrke. De egner sig altså ikke til et pludseligt opstået behov for lys. LED´er giver derimod 100 % lysstyrke med det samme, ligesom traditionelle glødepærer og halogenpærer. Det gør dem både velegnede til belysningen ved hoveddøren og skræmmer ubudne gæster væk.

Væglamper i rustfrit stål med tosidet lysafgivelse

En lampe, der sender sin lyskegle både opad og nedad, kan i høj grad også være stemningsskabende. Men vær klar over, at reflektionsflader ikke fungerer optimalt udendørs. Så når lyset skydes op ad husmuren, ser det fantastisk ud, men du får ikke nogen særlig glæde af lysstyrken på din havesti.

Så brug væglamper i rustfrit stål med tosidet lysafgivelse til stemningsfuldt at iscenesætte din facade. Men det bør du gøre uden bevægelsessensor. For facaden kommer bedst til sin ret, hvis den er badet i målrettet lys hele tiden. Her kan LED-lysteknik også hjælpe dig med at spare på strømmen.

Hvordan og hvor højt skal væglamper placeres?

Hvordan og hvor højt skal væglamper placeres?

Væglamper i rustfrit stål skal, hvis ikke de er solcelledrevne, have en strømtilslutning på facaden. Det ideelle er at overlade monteringsarbejdet til en elektriker. Du finder i øvrigt også en monteringsvejledning til din konkrete lampe i din pakke fra Lampegiganten.dk.

Men du kan allerede på forhånd overveje, hvor din væglampe vil være bedst placeret. Her skal du også tænke over, hvor højt væglampen skal sidde. Det kan være svært at angive i tal, fordi alle grunde (og dem der færdes på grunden) er forskellige, men der findes nogle retningslinjer, man kan gå ud fra:

Væglamper bør ikke blænde

Det er nok det væsentligste tip til placering, både indendørs og udendørs. Hvis væglampen ved hoveddøren blænder, og man hellere vil kigge ned og ikke frem, så opfylder lampen slet ikke sit formål. For hvis man ikke rigtig kan se sine omgivelser, så kan man nemt vrikke om, snuble på et trappetrin eller vælte en urtepotte.

Det undgår man, hvis man som tommelfingerregel monterer lampen ca. 5 cm over øjenhøjde, men ikke længere nede end 1,70 m til 1,80 m. Det kommer selvfølgelig også an på, hvordan lysafgivelsen fra lampen er. Der er forskel på, om lyset stråler direkte ud, eller om lampen har en blændingshæmmende diffusor, f.eks. af polycarbonat.

Man må ikke kunne hænge fast i væglamper Selvfølgelig må man ikke kunne hænge fast i lampestellet med sin uldtrøje og heller ikke slå sig på den, når man kommer hjem med indkøbsposerne. Hvis du ikke kommer til skade, så gør lampen måske. Man kan undgå begge dele, og den nemmeste måde er ved at placere lamperne højere.

Lamper, der rager ud, kan især genere ved smalle passager og gange, hvor der i forvejen er meget lidt plads. Så her kan det være en god idé at vælge en lampe uden meget dybde, så den ikke rager ud.

Du finder udførlige angivelser af blandt andet lampens mål, herunder dens dybde, under produktoplysningerne ved hvert produkt på lampegiganten.dk.

Vil du gerne tale om belysningen på din grund eller i din have med nogen, der også kan rådgive dig? Så prøv at ringe til vores tekniske kundeservice på telefon eller via kontaktformular . Vi glæder os til at få lov til at oplyse din grund med vores produkter.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH