Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. - på næsten alt

Op til 65% rabat på lofts- og pendellamper

Væglamper landlig / rustik

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Stilgruppe
Rum
Materiale
Pris
Anvend
Brand
Fatning
Beskyttelsesklasse
Dæmpbar
Made in Germany
Med afbryder
Fast indbygget LED
Inklusiv lyskilde
Form
Fjernbetjening
LED
Antal lyspærer
Lysfarve (udvalg)
Regulerbar højde
Batteridrevet
Med bevægelsessensor
Wattværdi
Anvend
Bredde (i cm)
Anvend
Højde (i cm)
Anvend
Dybde (i cm)
Anvend
Vi kan ikke finde nogen produkter, der matcher de valgte filtre.

Væglamper i moderne landhusstil - også populære i storbyen

Den rustikke landlige stil - eller landhusstilen - er for længst rykket ind i storbyens boliger. Ikke den lidt forældede landhusstil, som vi kender den fra bondehuse, der ikke har set forandringer de sidste mange år, men en moderne version, den såkaldte Country-Style, der leger med moderne, nordiske elementer, der bestemt også tåler dagens lys i storbyen. Når du skal til at indrette dig i landhusstilen, er væglamper et rigtigt godt sted at starte, fordi de placeres i øjenhøjde og dermed straks skaber en synligt landlig atmosfære.

Hvad er karakteristisk ved den rustikt-landlige stil?

Landhusstilen er karakteriseret ved hygge og samklang med naturen - kombineret med klare strukturer og dertil passende indretningsgenstande. De fremherskende materialer inden for den moderne landhusstil er selvfølgelig massivt træ, keramik, glas og jern. Lad dig inspirere.

Væglampe landlig rustik stil
Væglampe landlig rustik stil
Væglampe landlig rustik stil

Hvor højt skal en væglampe hænge?

Du skal i hvert fald undgå, at man kommer til at se direkte ind i lyskilden, for så kan man blive blændet, og derfor kan det være en god ide at vælge en væglampe, hvor lyset skinner ud enten nedad eller opad. Hvis man monterer den på den øverste tredjedel af væggen - altså stort set i øjenhøjde - kigger man på lampen og ikke på pæren. På den måde skaber man et behageligt, indirekte lys, som passer rigtigt godt til den hyggelige rustikt-landlige stil.

Det skal du vide: Der findes selvfølgelig også væglamper der slet ikke blænder, uanset hvilket perspektiv du ser dem fra. Det kan for eksempel være dem med en satineret skærm, for den skjuler pærerne, så de umuligt kan blænde, og det går stort set ikke ud over lysstyrken.

Hvordan monterer man en væglampe?

Du ved jo, at de ikke må blænde, så derfor skal væglamperne altså anbringes, så du ikke kommer til at se direkte på lyskilden hverken oppefra eller nedefra. Derfor er det bedst at sætte dem op omkring 5 cm over øjenhøjde, for så bliver man ikke blændet. Her er det almindeligt at vælge en monteringshøjde på 1,70 m til 1,80 m.

Når det gælder selve monteringen, skal du være opmærksom på de retningslinjer og sikkerhedsanvisninger, der står i den pågældende lampes brugsanvisning. Det vil være bedst at lade en elektriker montere din væglampe korrekt, så du ikke sætter din egen sikkerhed på spil. 

Passer hvide væglamper til den rustikt-landlige stil?

Du kender vist godt selv svaret: tænk på et hus på landet med et stort, flot landkøkken, hvor solen stråler ind gennem vinduet, kombineret med keramik og hvide farver. Passer det ikke bare smukt sammen? Hvis du tilsætter vintage-fund i forskellige træsorter - ikke kun i landkøkkenet, men også i spisestuen, køkkenalrummet eller stuen - og glas i alabast-look, som smukt forstærker de lyse farver, bliver det bare helt perfekt.

Væglampe landlig rustik stil
Væglampe landlig rustik stil
Væglampe landlig rustik stil

Findes der også rustikt-landlige væglamper med kontakt?

Kunne du godt tænke dig at tænde lyset direkte på lampen med en træk- eller vippeafbryder? Det kan sagtens lade sig gøre. I shoppen vælger du bare filteret „Med kontakt“ og krydser af ved „ja“, og så kan du se, hvad der alt sammen er at vælge imellem i kategorien landhus og rustikt-landlig stil, og hvis du har spørgsmål, kan du altid bare henvende dig til vores tekniske kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

Findes der også smedejerns-væglamper i rustikt-landlig stil?

Hvis du vil gå all-in på den antikke, rustikke stil, kan du nok ikke komme uden om smedejern - heller ikke når du skal vælge væglamper. Hvis du gerne vil søge målrettet efter dem, skal du bare skrive „Smedejern“ i vores søgefelt og så ellers bare lade dig inspirere. Der kommer virkelig nogle lækre væglamper frem, som passer perfekt til den urbane rustikt-landlige stil - og lige så godt til et hus på landet med ægte country-charme.

Væglampe landlig rustik stil

Findes der også vægfakler i landhusstil?

Selv om vi måske mest forbinder vægfakler med borge og slotte, så gør de sig også rigtigt godt i en charmerende rustikt-landlig boligindretning. Selv om de er slanke og enkle, giver de boligens rum et rustikt touch og bliver med det samme et lysende blikfang på væggen. Bare skriv Vægfakkeli søgefeltet i shoppen og udforsk alle produkterne i søgeresultatet.

Har du stadig spørgsmål til den moderne landhusstil og dens typiske kendetegn? Vores tekniske kundeservice sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål om boligindretning. Bare ring på +45 89 88 18 90 eller skriv via kontaktformularen - vi lover, at du får et hurtigt svar.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH