Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. - på næsten alt

Op til 65% rabat på lofts- og pendellamper

Væglamper i glas

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Stilgruppe
Rum
Materiale
Pris
Anvend
Brand
Fatning
Made in Germany
Beskyttelsesklasse
Dæmpbar
Fast indbygget LED
Inklusiv lyskilde
Med afbryder
Fjernbetjening
LED
Antal lyspærer
Form
Regulerbar højde
Med bevægelsessensor
Batteridrevet
Højde (i cm)
Anvend
Dybde (i cm)
Anvend
Wattværdi
Anvend
Bredde (i cm)
Anvend
Vi kan ikke finde nogen produkter, der matcher de valgte filtre.

Væglamper i glas – strålende, smukke lysobjekter

Væglamper er en meget populær lyskilde, da de spreder et yderst behageligt lys. Til enhver individuel indretningsstil fås der i mange modeller, former, farver og materialer. Glas-væglamperne virker især meget strålende og klare. I vores online-shop er udvalget stort: helt fra klassiske og til supermoderne lamper. For eksempel virker en glas-væglampe med mat glasdekoration meget dekorativ. Fra dem stråler et fuldstændigt blændfrit lys.

Glaskroppen – glas-væglampens blikfang

Glas-væglamperne er iøjefaldende, fordi glas er et vidunderligt formbart materiale, der kan udstyres med meget ekstra og kan designes i mange former og farver. De mange forskellige glasarter gør en glas-væglampes udformning spændende og mangfoldig. Nogle designer glas-væglamper imponerer med håndindgraverede mønstre, som opløser de lige flader på lampeskærmen. Andre glasarter er fyldt med minimale bobler og virker derfor ”sløret” for lyset at skinne igennem. Også eksklusive glas-væglamper af mundblæst venetiansk glas kan du finde i vores sortiment. Sådanne charmerende glas-væglamper er i både belyst og ubelyst tilstand en sand fryd for øjet og bringer et italiensk flair ind i hjemmet.

En ting er i hvert fald sikker: med en glas-væglampe sikres et klassisk, smukt lys i hjemmet, som med sit fine design pryder enhver væg, om det er i entréen, i trappeopgangen, i dagligstuen eller i badeværelset. En glas-væglampe er et herligt lysobjekt, der sørger for en positiv atmosfære i boligen. I vores online-shop kan du være sikker på at finde en passende glas-væglampe.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH