Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. - på næsten alt

Op til 65% rabat på lofts- og pendellamper

Væg postkasser

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Pris
Anvend
Made in Germany
Fast indbygget LED
Brand
Materiale
Fjernbetjening
Med afbryder
Inklusiv lyskilde
Batteridrevet
Saltvandsresistent
Har frem- og tilbagefunktion
Med bevægelsessensor
Stilgruppe
Regulerbar højde
Dybde (i cm)
Anvend
Højde (i cm)
Anvend
Bredde (i cm)
Anvend
189 produkter
Filter
919,00 kr.
2.199,00 kr.
999,00 kr.
2.749,00 kr.
819,00 kr.
2.199,00 kr.
2.899,00 kr.
3.899,00 kr.

Vægpostkassen – postkassen til montering på væggen

Det regelmæssige check af postkassen hører på trods af e-mail, mobil og smartphone stadig til et af de vigtigste daglige ritualer. En postkasse uanset typen – skal ubetinget placeres på huset eller i nærheden af huset, altså i indgangen til huset. Vægpostkassen er desuden en af de oftest anvendte modeller, både til enkelt postkasser eller som postkasser til flerfamiliehuse. Vægpostkassen er en postkasse til montering på væggen, den kaldes også i fagsprog for overflademonteret postkasse.

Forskellige variationer af vægpostkasser

På en vægmonteret postkasse foregår postindkastet for det meste på fronten eller på toppen. For at lette avisbuddets arbejde i morgentimerne og sørge for at de ved hvor de skal gøre af aviserne, kan man udstyre vægpostkassen med en avisboks eller avisrulle. På enkelte avispostkasser er avisdelen allerede integreret, på andre må man eftermontere den. Dette burde dog ikke være noget problem, da producenterne ofte tilbyder en passende avisrolle til ethvert vægpostkasse design.

Vægpostkasse eller stående postkasse?

Igennem det at vægmonterede postkasser fæstes på husmuren, har de nogle fordele i brugen: da en vægmonteret postkasse for det meste er monteret på en facade under halvtag, er den meget beskyttet mod vejret i forhold til f.eks. en stående postkasse, der er fuldstændigt udsat for alle udslag i vejret. Derudover giver vægpostkasserne beboerne den fordel at vejen fra husdøren til postkassen ikke er lang og at man ikke bliver våd når det regner. Man skal dog være opmærksom på, at siden postkasseloven trådte i kraft i 2012, skal alle parcelhuse og rækkehuse have en postkasse ved fortovet.

Vægmonterede postkasser fås i forskellige vejrbestandige materialer: i lakeret stål (forskellige farver), rustfrit stål, støbt aluminium, kunststof eller også i en kombination af træ og glas.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH