Hjemme hos Lukas E.
aka interior.klassisch.zeitlos


Her hersker den tyske
Bauhaus-stil

Hos Lukas, som er 27 år og Visual Merchandiser, er form og funktion vigtigt i indretningen. Dette "motto" kommer fra Bauhaus, som er en kunstskole fra 1919. Den hurtige læser ville bide mærke i, at Bauhaus fejrer sit 100 års jubilæum i år.

Hjemme hos Lukas E.
„Bauhaus betyder
klarhed og æstetik for mig.“

Lukas' yndlingsrum er stuen, som er enkelt indrettet med praktiske elementer og god belysning.

Når du ser Lukas' lejlighed for første gang, opfatter man de charmerende detaljer, som er iscenesat af mange specielle lamper. Et eksempel herpå er bordlampen Cubelight CL1 af designeren Mathias Schifferdecker fra 2012, som fortsætter traditionen med Bauhaus-konceptet i en moderne form.

Andre designklassiker fra Bauhaus-historien som Wagenfeld-bordlampen 1923/24, bør naturligvis også fremhæves her.


Produkter fra stilen - Klassikere fra Bauhaus-stilen

Wagenfeld med glasfod

Der er nok ingen lampe, som viser Bauhaus-stilen mere end denne bordlampe designet af Wilhelm Wagenfeld. Lampen er designet i 1923/24, hvor udtrykket er reduceret til det mest væsentlige.

Til produkt

Cubelight CL1

Designet er fra 2012, men lampen har karakteristika fra Bauhaus-stilen fra 1920'erne. Dette omfatter det enkle design. Det farverige, men enkle design, kommer til udtryk ved de gennemsigtige glasdele, der kan omarrangeres efter ønske.

Til produkt

 Wagenfeld fra TECNOLUMEN
 Arco fra FLOS
„Den rette belysning tilfører
trivsel i hjemmet.“

"De rette lamper gør et hjem mere behageligt og hyggeligt. De understreger følelsen af at leve." siger Lukas. En beskrivelse som denne, kunne også være kommet fra os selv i Lampegiganten.dk. Lukas har valgt nogle klassiske lamper, som passer fint sammen med Lukas indretning, hvilken er præget af "tysk design".

Lukas synes dog sagtens, at man kan kombinere forskellige stilarter og at indretningen stadigvæk kan se harmonisk ud. De næste lamper, som står på hans ønskeseddel er nemlig „Taccia“, „Toio“ og „Snoopy“. Disse lamper, er alle fra det italienske designerbrand FLOS.

Designer-Bogenleuchte Arco von FLOS
Designer-Wandleuchte Tolomeo Mini von Artemide
Wagenfeld Tischleuchte von TECNOLUMEN

Flere Homestories - Se dem her

Camilla Bisgaard Vendelbo
Bliv inspireret af
skandinavisk design

Til Homestory

Hjemme hos Valentina Contrasti
Bliv inspireret af italiensk stil
med et moderne touch

Til Homestory
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.