Tulip gulvlampe, rødt kabel, hvid eg

2600435X
Tulip gulvlampe, rødt kabel, hvid eg
Tulip gulvlampe, rødt kabel, hvid eg
Tulip gulvlampe, rødt kabel, hvid eg
 • Tulip gulvlampe, rødt kabel, hvid eg
 • Tulip gulvlampe, rødt kabel, hvid eg
 • Tulip gulvlampe, rødt kabel, hvid eg
6.599,00 kr.

Leveringstid: Bestillingsvare. 4-5 uger

 • Fri Fragt
 • Fri retur
 •  
 • Bankoverførsel
Del:

Er du en virksomhed, og bestiller du ofte og/eller i større mængder? Udfører du større projekter?

Kontakt vores erhvervsrådgivere

Produktdetaljer

Domus

Tulip gulvlampe

Artikelnummer 2600435X
Producent DOMUS

Produktbeskrivelse

 • Flag of Germany Made in Germany

TULIP standerlampe - kunstfærdig og dekorativ


Den elegante TULIP standerlampe er udført i ædle materialer og passer til eksklusive, moderne interiører. De fine metalstave danner en interessant kontrast til foden, der er udformet i ét massivt stykke egetræ. Tilledningen er et tekstilbeklædt kabel i rød eller antracit. Lampen har en integreret fodbetjent dimmer.

Producenten er opmærksom på, at træets naturlige skønhed ikke må gå tabt under fremstillingen af lamperne; derfor undlader man at bruge lakeringer og udfører hovedsagligt overfladebehandlingen med vegetabilske olier og naturligt voks. Lunopal er et kunststof, som minder om papir. Lunopal har en behagelig lysvirkning, det gulner og revner ikke, er UV-stabilt og kan uden problemer rengøres med vand.

Økologisk bæredygtighed med håndlavede produkter fra Tyskland, hvor mennesket og miljøet står i centrum for lampeproduktionen

DOMUS har mange års erfaring inden for fremstilling af lamper; virksomheden blev grundlagt i 1966. Siden da har man været tro mod virksomhedsfilosofien: at skabe lys i hjemmet. De høje kvalitetskrav og den bæredygtige produktion er blevet perfektioneret igennem årene. Produktionen foregår med hjælp fra fremragende teknisk udstyr, men DOMUS opfatter stadigvæk sig selv som en virksomhed, hvor mennesker med kunnen og håndfærdighed fremstiller lamper i høj kvalitet til andre mennesker. Designere, fagkyndige personer fra træindustrien, konstruktører og indretningsarkitekter arbejder sammen for at skabe tidløse, teknisk perfekte lamper med en lang levetid, som opfylder alle kundeønsker. Ansvaret for miljøet bevirker, at DOMUS hovedsaglig bruger vedvarende naturlige råstoffer. Desuden er transportvejene overskuelige pga. den centrale produktion i Tyskland.

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Man. til fre. 09:00 – 17:00.

+45 89 88 18 90 Produktspørgsmål
Vores anbefalinger til dig

  Spørgsmål & svar (1)

  Kan man se lampa et sted i nærheten av Moss?

  TulpNL siden 7 år
  vis 1 svar

  Hei!

  Vi er kun en nettbutikk og har derfor ingen butikker eller utstillinger hvor våre produkter kan sees. Dersom du har spørsmål til noen av produktene må du imidlertid ikke nøle med å ta kontakt med vår kundeservice, vi hjelper deg gjerne!

  Ditt team fra Lampegiganten.no

  Team Lampegiganten siden 7 år

  Kunde anmeldelser

  Vær den første til at bedømme dette produkt

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage