Tiffany pendel lamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Tiffany lampen skaber en hyggelig atmosfære

  De livlige blomstermønstre, som er typisk for glaskunsten fra Louis Comfort Tiffany, spreder en særlig charme i enhver stue. De hængende Tiffany lamper skaber varme og hygge, og sætter dit spisebord og skrivebord i rette lys. Ved at vælge en Tiffany lampe, vælger man samtidigt at sprede en helt speciel atmosfære i hjemmet. Glasmosaikken på Tiffany lamperne producerer et varmt lys og med en Tiffany pendel lampe inddeles rummet i lyse og mørkere sektioner.

  Hvem opfandt Tiffany glaskunsten?

  Oprindelsen af glaskunsten Tiffany kommer fra den amerikanske maler og glaskunstner Louis Comfort Tiffany, som var en af de vigtigste modernistiske kunstnere. Han blev i 1870, på en af sine ture i faraonernes grave i Egypten, inspireret til denne særlige form for glaskunst. Ni år senere grundlagde han forretningen ”Tiffany Glas & Decorating Company”, og fik bl.a. kontrakten på at renovere nogle af værelserne i Det Hvide Hus.

  Tiffany pendel lampe – det særlige kunstværk i dit hjem

  Især i Art Nouveau perioden blev pendel lampen Tiffany anset for at være særlig værdifuld, og også i dag anses lampen for en kunstgenstand, der tilfører en speciel udstråling til et hvert rum. Uanset hvilket rum du ønsker at berige med en Tiffany pendel lampe, kan du i vores sortiment finde en passende størrelse og form. Lad dig blive fortryllet og inspireret af vores udvalg af romantiske Tiffany lamper på vores hjemmeside lampegiganten.dk.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  75 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.