Tiffany loftlamper

Stilfuldt og romantisk lys med Tiffany loftslamper

De typiske figurer og mønster på Tiffany loftslamper kan vi takke den amerikanske ungdomsstilkunstner Louis Comfort Tiffany for. På et besøg til Egypten havde han fået ideen om ikke bare at bruge sin glaskunst til loftslamper eller bordlamper, men også som vinduer i kirker og katedraler.

Tiffany glaskunsten skinner med sine overdådige blomstermotiver over elskelige sammensætning af mønstre. Netop på grund af denne kærlighed til detaljen udstråler Tiffany lamper charme og romantik.

Gennem denne kombination af glaskunst med lys, udstråler Tiffany loftslamper sin egen særlige charme og fortryller din stue. Enhver Tiffany loftslampe er et kunstværk, med hvilken du kan forskønne dit hus, og skabe en stemningsfuld atmosfære.

Over spisebordet, i indgangspartiet, i stuen eller soveværelset virker en Tiffany loftslampe indbydende, og sørger for den rigtige komfort. Passende til vores Tiffany loftslamper, finder du andre Tiffany lamper. Se igennem vores kategorier Tiffany bordlamper eller Tiffany hængelampe og lad dig inspirere. Skulle du i vores sortiment ikke finde den rigtige Tiffany loftslampe, hjælper vores kundeservice dig gerne videre.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.