En trend, der ikke går ud af mode så let er tiffany-stilen. I omkring 150 år har farverige glaslamper været at finde i mange hjem. Lamperne har deres oprindelse i New York og findes også i dag i mange danske hjem. Selvom stilen er gammel, ser vi konstant nye versioner af disse lamper.

Pendellampe KT1082+C2 | 1032394

Hvordan opstod Tiffany-glaskunsten?

Louis Comfort Tiffany & Tiffany Glass Company


Louis Comfort Tiffany er forfaderen til Tiffany-glaskunsent: I 1878 startede Art Nouveau-kunstneren sit eget interiørdesignfirma i New York og begyndte at perfektionere sit arbejde med glaskunst. Herefter åbnede han "The Tiffany Glass Company" i New York.

Da hans far døde i 1902, overtog han også det berømte smykkefirma "Tiffany & Company". Dette firma er verdensberømt den dag i dag.

Alle Tiffany-lamper

Fremgangsmåden indenfor Tiffany-glaskunst

Hvordan bliver en Tiffany-lampe til?


Den traditionelle fremstilling af en Tiffany-lampe går tilbage til Louis Comfort Tiffany's håndværk: han udviklede en speciel teknik, hvor hvert stykke glas blev dækket med en kobberfolie og samlet sammen med loddetin. Loddetinnet fik den karakteristiske mørke patina.

Produktionsprocessen Tiffany-glaskunst

Loftslamper à la Tiffany


En lys, farverig opgradering til enhver stue: Loftslamper i Tiffany-design giver farvespil i hjemmet og er bestemt et særligt blikfang. Foretrækker du det populære drage-design eller foretrækker du et blomstermønster? Du vælger helt selv!

Alle Tiffany-loftslamper

Stilfuld vægindretning med Tiffany


Hvis du leder efter et blikfang i et rum, hvilken lampe vælger du? Væglamper er svaret her, fordi de er monteret i øjenhøjde. Dette gør dem til perfekte lamper, hvor den traditinelle Tiffany-glaskunst kommer til sin ret.

Alle Tiffany-væglamper

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.