Opmuntrende lys til sommerterrassen

Endelig er det tid til igen at tilbringe tid udendørs - helst i din egen have! At forberede sommerterrassen som et ekstra opholdsrum til de varmere sommermåneder, gør bare godt! Til de sene aftentimer kan balkonen og terrassen udstyres med smarte og lamper - hyggen er dermed garanteret!

Lyskæder, lanterner osv. kan bruges til at sprede en afslappet feriefølelse i sommerhaven. De dekorative lys kommer især til sin ret i mørke - til at oplyse balkonen, monteret på parasollen eller i buskene, der omgiver terrassen.

Til dekorationsbelysning

En pendellampe kan bruges, overalt hvor der er et loft til at hænge den op i. Terrassen er derfor forudbestemt dertil! Og designerne giver konkurrence til pendellamperne til stuen med deres kreationer! Til stilfulde øjeblikke udendørs.

Til pendellamperne

Hvad der fungerer i stuen, kan også fungere på terrassen - forudsat at vejret er fint. For at indrette et hyggeligt læsehjørne uden at være afhængig af solen, kan man udendørs med fordel bruge en gulvlampe - i kombination med en behagelig siddeplads.

Til gulvlamperne

Aftensmad under åben himmel med familie og venner – det er sommer når det er bedst! For at spisebordet ikke forsvinder i skumringen, er bordlamper den perfekte lampe. Samtidig giver disse med sine stilfulde former et design statement, hvor end på balkonen og terrassen eller i haven de er placeret.

Til bordlamperne

Væggen på terrassen og balkonen tilbyder perfekte betingelser for hyggeligt lys om aftenen. Placer borde og stole derunder og nyd at være sammen med venner i det fri når mørket sænker sig.

Til væglamperne

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.