Et friskt pust
– med ventilatorer fra Lampegiganten.dk

Et friskt pust – med ventilatorer fra Lampegiganten.dk
Loftventilatorer om sommeren virker afkølende på indeklimaet

Ventilatorer om sommeren

Sommeren er der endelig, og med den kommer de varme dage, hvor sveden pibler frem på panden. For at du kan nyde en frisk brise, også på de varmeste dage, har vi samlet vores moderne loftventilatorer til dig. Her kan ethvert ønske opfyldes, hvorvidt det omfatter ydelse, forskellige indstillingsmuligheder eller en stille og rolig drift.

Udforsk her
Loftventilatorer med lys er både flotte og praktiske

Ventilatorer med belysning

Er der kun én strømtilkobling i loftet – og du skal derfor vælge imellem belysning eller en forfriskende brise? Der findes loftventilatorer med belydning, som kombinerer en kvalitetsloftlampe med en ydelsesstærk ventilator. Af denne grund behøver du ikke at sidde i mørket med en behagelig temperatur, og du behøver heller ikke at svede i en optimalt belysning.

Udforsk her
Ventilatorer kan også forbedre indeklimaet om vinteren

Ventilatorer med vinterdrift

Radiatorerne er tændt, der er ild i brændeovnen – og fødderne er alligevel kolde! Det er fordi, at den varme luft stiger til vejrs – også inden for husets fire vægge. En loftventilator med vinterdrift sørger for den rigtige fordeling af den varme luft. Det kan spare op til 30 % af varmeomkostningerne – og varmer samtidig dine fødder. Selvfølgelig kan du også benytte den samme ventilator om sommeren. Det betyder: Perfekt indeklima året rundt!

Udforsk her
Ventilatorer med vinterdrift

Ventilatorer som gulv- og bordvarianter

Er der ikke et strømudtag i loftet til en loftventilator? Du har dog sikkert en ledig stikkontakt i rummet. Det eneste du skal bruge er en stikkontakt – så kan du også sikre dig en frisk brise: med en gulv- eller bordventilator. De er fleksible og er anvendelige i alle rum!

Udforsk her
Bord- eller gulvventilatorer kan nemt flyttes rundt i huset

Ventilatorer med komfortfunktioner

Loftventilatorer med fjernbetjening kan nemt styres fra stolen eller sengen

Fjernbetjening

Nogle varme dage vil man blot sætte sig tilbage i lænestolen og helst ikke bevæge sig unødigt. Derfor er det optimalt, når loftventilatorens fjernbetjening allerede er ved siden af en, således at man hurtigt og enkelt kan nyde den forfriskende brise.

Udforsk her
Loftventilatorer som passer til kvistværelset og andre rum med skråtag

Skråtag

Personer, som har tilbragt en varm sommer i et kvistværelse, har højst sandsynligt tænkt følgende: Her ville en loftventilator i den grad komme til sin ret. Loftventilatorer, som er designet til skråtage, finder du selvfølgelig også hos Lampegiganten.dk.

Udforsk her
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

kr 75,- rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.