Dit udeområde i perfekt lys!
Udebelysning til alle områder

Udeområde i perfekt lys!

God belysning er vigtig, ikke bare indendørs, men også til udeområdet. I tiden hvor det både er mørkt om morgenen og om aftenen, hjælper belysningen os til at komme trygt og godt indendørs. Fra indkørslen, gennem haven, op trapperne og helt frem til husdøren.

At skabe et trygt og sikkert miljø er en vigtig opgave for udebelysningen. Godt oplyste stier og veje sørger for, at vi ikke træder i blomsterbedet, og at vi ser ujævnheder og ikke snubler. Derudover sørger et godt oplyst udeområde for en sikker parkering af bilen. Man kan også være uheldig i nærheden af ikke-oplyste damme, som kan se ud som fast grund, når de ikke er oplyst. Med den rette belysning minimeres den risiko.

På varme sommeraftener, når man gerne vil sidde længe ude sammen med familie og venner, kan man forlænge aftenen med den rette belysning. Gennem stemningsfuld belysning på balkonen, terrassen og i haven indbyder udeområdet til hygge. På vores blog får du 10 tips til den rigtige belysning af udeområdet. Måske kan du der lære noget nyt?

Læs mere på vores blog

Udendørs væglamper

Belysning af husfacaden tjener til øget sikkerhed men også til at sætte et personlig præg på huset. En effektfuld belysning af facaden kan for eksempel være en lampe med en lysstråle, som stråler både op og ned. Samtidig kan udendørs væglamper være en hjælp til at undgå uheld, for eksempel ved at placere dem i trappeopgangen ved husindgangen.
Til kategori
udendørs væglamper, charme udendørs

Gade- og sokkellamper

Flot pullertbelysning, eller det man bedst kender som gadebelysning viser den rette vej gennem udeområdet, forbi mulige snublefarer og blomsterbede. I tillæg til øget sikkerhed er små lyspunkter, som leder gennem indkørslen og videre ind i haven, smukke at se på både for dig og dine besøgende.
Til kategori
sikkerhet og hygge udendørs med gade- og sokkellamper

Nedgravet udebelysning

Downlights og nedgravningspots kan lyssætte både stier, facader eller terassen, samtidig med, at de sørger for øget sikkerhed. For ejendomme med lang indkørsel, kan man markere vejen for både indkørsel og udkørsel. Produktet som vi viser her, kan man til og med køre henover.
Til kategori
nedgravet udebelysning, indirekte belysning

Dekorations- og designerlamper

Dekorationslamper og designerlamper giver som oftest mindre lys til omgivelserne. Deres funktion er som regel at trække opmærksomheden til sig, gennem lyset som de afgiver. Om det er flotte lanterne, lysende figurer eller kugler, glitrende julebelysning eller monumentale lysskulpturer: Dekorationslamper beriger haven gennem fascinerende lys-højdepunkter.
Til kategori

Solcellelamper

Ordet solcellelamper betegner mere af den anvendte lysteknik end den egentlige lampetype. Der findes solcellelamper som dekorative jordspyd, som forskønner buske eller blomsterbede Der findes solcellelamper, der fungerer som orienteringsbelysning i haven eller indkørslen. Der findes endda solcellelamper, som kan give projektørbelysning. Fælles for alle solcellelamper er: ingen kabler, ingen strømomkostninger. Solen leverer den al energien!
Til kategori
solcellelamper, dekorative og energibesparende lamper

Spotligths & lyskastere

Spotlights fungerer optimalt for belysning af enkelte højdepunkter i din have. Gennem spotlights sættes kronen på værket. Du kan belyse friskudsprungne roser eller flotte træer. Man kan også bruge denne type belysning til oplysning af buske og berige haven gennem et fascinerende spil af lys og skygger.
Til kategori
Spotlights & lyskastere til udeområde
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.