Flot julebelysning – dekorér kreativt med lys i juletiden

I den kolde årstid, kan man hygge indenfor med en varm kop kaffe. Når dette er sagt, kan den rette belysning give den ønskede atmosfære til julefesterne. Stemningen kan skabes med juledekorationer, hjemmelavet pynt og naturligvis pynten på juletræet. Hertil kan belysning i form af lyskæder, LED-lys, strålende julestjerner og lys på juletræet gøre julen mere personlig, hvilket giver en hyggelig stemning inden for de fire vægge. Når du har lyset på plads, kan festlighederne begynde.

Se al julebelysning
Stjerner i vinduet giver den perfekte julestemning

Hvor kan man bruge julebelysning?

Julestjerner på fod er praktiske og flotte
Figurer udendørs spreder hygge

Julebelysning inden for de fire vægge

Om det er på en bænk, kommode, eller om det er på juletræet: Julebelysningen findes i mange afskygninger. I ethvert hus er der bestemt et eller flere hjørner, som kan blive mere stemningsfuld med den helt rigtige belysning. Selv hvis der ikke er meget plads til at dekorere, kan julebelysning, eksempelvis i form af en strålende ophængt julestjerne, være med til at skabe en festlig og hyggelig stemning.

Julebelysning til udendørs brug

Hyggelig belysning kan også give julegæsterne en opfattelse af at de er meget velkomne, eksempelvis hvis man lyser forhaven op med lyskæder på træer og planter, eller hvis der er en lanterne ved indgangspartiet. Om det er på husfacaden, på balkonen eller i forhaven – julebelysningen er lige så mangfoldig udendørs som indendørs.

Et overblik over juledekorationers muligheder

Mulighederne inden for julebelysning er tilnærmelsesvis uendelige og går langt ud over pynt til juletræet. Hvert år kommer nye produkter til, som beriger den traditionelle julebelysning, hvad angår form eller helt nye teknikker. Eksempelvis har LED-teknikken mulligjort kompakte og langtidsholdbare lysdioder. Opdag de mest interessante former for juledekkorationer på Lampegiganten.dk.

Julestjerner som dekoration i vinduet til juletid – både til beundring ude og inde

På vej hjem fra en aftale en kold og mørk aften, kan man glæde sig til at komme ind i varmen. Når hyggeligt lys allerede er at se lys i vinduet, kan man føle sig velkommen og dermed glæde sig endnu mere til at komme indendøre. En julestjerne, som funkler enten stående eller hængende i vinduet, er en juleaccessoire, som tiltaler mange. Med et hav af julestjerner i forskellige former og farver, er det muligt at finde den perfekte julestjerne til alle hjem.

Til julestjernerne
Stående julestjerner passer ind overalt
Skab stemning med julestjerner
Spred hygge i vinduet med julestjerner

Adventsstager:
Hyggelig juledekoration af træ

Juledekoration af træ har en hyggelig og traditionel karakter og understreger den varme og glæde, som mange ønsker at signalere til jul. Derudover er træ godt egnet til forskellige udformninger og forarbejdninger, og passer samtidig godt ind i den nordiske stil. Her kan organiske materialer som træ bidrage med et blødt udtryk, som kan kombineres med mere rå elementer som eksempelvis sten, metal og marmor.

Lyskæder:
Hyggeligt lys til juletræet eller verandaen

Lyskæder findes både til inde og ude, til træ og veranda, i forskellige former som lys, stjerner og istapper. Lyskæder findes i mange forskellige former, hvilket formegentlig er en af grundene til at de er så populære som dekoration. Lyskæder med LED sørger for at lyskæderne også kan bruges til jul året efter, og bidrage til den gode stemning igen og igen.

Se mere

LED-lys:
Det flotteste og mest sikre vokslys

Det er blevet nemmere at have lys på bordet, så man kan skabe den helt rigtige stemning. LED-lys, hvor der hverken er brandfare eller fare for at brænde sig, sætter ingen grænser for juledekorationen - og for den sags skyld også hyggelig belysning til resten af året. Hobbyarbejde med forskellige slags tråde eller blade kan placeres tæt på LED-lysene, uden at man behøver at være bekymret. De behøver ikke at være under konstant overvågning, og dermed kan de være tændt dag og nat - også selvom man sover. Derudover er der naturligvis heller ingen fare for at flotte dekorationselementer, tæpper og møbler får vokspletter.

Kunstige juletræer:
Et godt alternativ til ægte juletræer

Nogle mennesker bruger meget tid på at finde det helt rigtige juletræ, hvor mange også har problemer med at transportere det hjem. Andre spørger sig selv om, hvornår man skal købe juletræet, for at det skal se specielt flot og friskt ud til juleaften – hvilket ofte bliver få dage før selve juleaften. Dog kan det blive svært at finde det helt rigtige træ, hvis man venter for længe – hvilket derfor kan blive et paradoks. Her kan man overveje kunstige juletræer. Man kan bruge dem igen og igen, og man skal ikke fjerne nåle fra gulvet. Heldigvis ser kunsttræer, som bliver lavet nutildags, også meget ægte ud.

Se mere
Skab stemning i hver en krog med kunstige juletræer

Lysende julefigurer:
Ræve, julemænd og rendsdyr til hus og have

LED-teknikken har gjort det muligt at skabe mange forskellige lysende figurer. De små LEDs befinder sig inde i figurer som ræve, egern, hunde og naturligvis også julemænd og rendsdyr, hvor de sørger for et flot lys. Derudover skal lyskilden aldrig udskiftes, og de er så holdbare, at de lysende figurer kan skabe glæde i årtier. Nogle af figurerne er også egnet til at stille udenfor – ganske enkelt grundet IP-kapslingsgraden, hvorfor de ligeledes kan sørge for at skabe en hyggelig stemning i haven.

Se mere

Lyskædesystemer:
Fleksibel og personlig julebelysning

Lyskædesystemer giver talrige kombinationsmuligheder, og gør det nemt at skabe en speciel og personlig julebelysning. Alt efter smag og behag kan lyskædesystemer kombineres på forskellige måder og kan også blive udvidet med lysnet. Stiksystemer muliggør en meget enkelt installation, hvilket ikke kræver megen baggrundsviden.

En enkelt guide til opsætning af lyskædesystemer

Batteridrevet juledekoration:
Fortryllende lys helt uden ledninger

Er alle stikkontakterne i brug til både julebelysningen, og den normale belysning, som gulvlamper og bordlamper? Hvis du ønsker et lysende dekorationselement et bestemt sted i stuen, men alle kontakterne er i brug, findes der heldigvis flotte juledekorationer som er batteridrevne. Takket være den energieffektive LED-lysteknologi bliver belastningen på batterierne mindre, og man kan glæde sig over LED-juledekorationen i lang tid.

Reservepærer:
Når nogle af lyspærerne på lyskæden ikke virker!

Har du en favorit-lyskæde, som du glæder dig til at hænge op? Desværre kan man få sig en ubehagelig overraskelse, idet at nogle lyspærer ikke længere lyser. I stedet for at købe en ny lyskæde, kan du ganske enkelt skifte de defekte lyspærer. Se udvalget her, og find den perfekte reservepære.

Til reservepærer
  • Ca. 30.000 forskellige produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Sikker handel
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.