MIN STIL – MIN BELYSNING - Lamper til alle stilretninger

Hvilken stilretning passer egentlig til mig? Hvis man gerne vil føle sig helt hjemme, der hvor man bor, kan man stille sig selv dette spørgsmål. Har man valgt at fokusere på en af de mange stilretninger, kan man vælge at finde de passende belysning, møbler og andre genstande til at indrette hjemmet i netop denne stil.

Når man indretter sit hjem bør man ikke glemme belysningen. Belysning er præcist lige så vigtigt et element, som resten af indretningen, og kan endda være prikken over iét, både hvis man har valgt at fokusere på en bestemt stilretning eller hvis man vælger flere.

Enten er du ude efter generel inspiration, en lampe i en bestemt stilretning eller måske søger du belysning til flere af dine rum. Lige meget hvad du søger giver denne inspirationsside dig tips til at indrette efter, og måske endda finde, din personlige stilretning.

Lamper i den moderne stilretning

Moderne lamper er funktionelle og passer ind i de fleste hjem. I denne kategori er der f.eks. lamper med specielle former, interessant materiale og lamper som generelt springer i øjnene. LED-lamper passer perfekt ind i en moderne indretningsstil. De kompakte LEDs giver nemlig mulighed for denne salgs design, og LED-lamper har samtidig den fordel at de er energibesparende.

Se moderne lamper her

Eksklusive eyecatchers: Designlamper

Enkeltstående, ekstravagante og specielle indretningselementer kan ændre et rum fundstændigt. Det kommer i denne forbindelse ikke an på mængden, en lampe kan også ændre hele rummets atmosfære og nærmest være et slags overraskelseselement for dine gæster.
En lampe er mange designeres øjne et yndlingsobjekt. Denne begejstring udmunder i et stort udvalg af designs hos os. Hvilken er din favorit og hvilken følelse skal dine gæster have, når de træder ind i rummet?

Til alle designerlamper

Lamper i vintage stil

Når man gerne vil indrette et rum i vintage stil betyder det, at man kan hente sin inspiration på loppemarkeder eller i antikbutikker. Det man får ud af denne stilretning er en meget personlig stilretning, som måske ikke findes andre steder.
I vores sortiment kan du også finde mange forskellige lamper, som kan være med til at skabe din personlige stil. Lamper i vintage stil er naturligvis ikke gamle lamper hos os, men helt nye produkter som har et used-look, og som dermed passer ind i denne trend.

Se lamper i vintagestil

Lamper med et ”ungt” design

Elegant design med god kvalitet til en god pris er noget, som ikke nødvendigvis udelukker hinanden. Dette forhold mellem kvalitet og penge er vigtigt, da man ikke bør gå alt for meget på kompromis når det gælder belysning.
Belysning er nemlig ikke blot til for at lyse vores rum op, det bidrager også i høj grad til vores velbefindende, hvis lyset er behageligt at færdes i. Dette er et vigtigt afspekt, ligegyldigt, hvilken alder man har. Belysning er også vigtigt i forhold til, hvilken funktion et bestemt rum skal have – om rummet er til afslapning eller om rummet er til at arbejde i.

Se lamper med et ”ungt” design

Trend: Lamper med tre ben

Afslappet med træ og stofskærm, futuristisk eller med knald på farverne: Trebensdesignet er en trend i øjeblikket. På grund af, at mange kan lide dette design, betyder det at der kontinuerligt kommer flere nye designs med lamper med tre ben, som passer und i de forskellige stilretninger. Du kan derfor glæde dig til at se endnu flere forskellige slags lamper fremover.

Lamper i industrielt design

Indretningsgenstande fra denne indretningsstil fortæller deres egen historie med det lidt slidte og rå udtryk. Netop dette er noget som giver charme og personlighed i din indretning. Rum i den industrielle stil erofte mere interessant end andre indretningsgenstande fra andre stilretninger som eksempelvis den moderne. Man kan også med fordel mikse og matche stilarter, hvor en lampe i industriel stil giver kant og liv til andre indretningsstilarter.
Lamper i denne stilretning understreger den industrielle stil og skaber begejstring gennem en kreativitet ved at bruge detaljer som eksempelvis ventiler, skruer og rør.

Se lamper i den industrielle stil

Lamper i den skandinaviske stil

I skandinavien er vi kendt for vores moderne, stilrene og naturbaserede stil. Dette indebærer eksempelvis elementer af træ, sten og andre organiske materialer. Lyse træelementer er ofte en del af denne stil, som giver et let, hyggeligt og moderne udtryk. Stilretningen emmer af ”Keep it simple”, og passer derfor ind i de fleste hjem. Det moderne udtryk betyder dog ikke at de forskellige designs slet ikke har fine detaljer, dog er disse ligeledes præget af minimalisme. Stilretningen går dermed ikke ud på at udsmykke med en masse detaljer, men har funktionalitet og det enkle udtryk i centrum.

Se lamper i skandinavisk stil

Rene linjer og enkelthed, men aldrig kedelig: Det er indholdet i den skandinaviste indretningsstil. Uanset om man indretter stuen, spisestuen, køkkenet eller soveværelset – denne stil giver hjemmet en elegance, som samtidig sørger for hygge i ethvert hjem. Se vores tips til denne indretningsstil på bloggen.

Læs mere på bloggen

Lamper i landlig stil

Mange bliver draget af det idylliske og bekymringsfrie liv på landet, og derfor ønsker nogle også at indrette deres hjem på denne måde. Klædeskabe i træ og nostalgiske vægure er blot en lille del af, hvad man kan indrette med i denne mere rustikke stil. I virkeligheden indeholder denne stil mange variationer, helt fra det rustikke mørke til den mere moderne lyse landlige stil, som drager paraleller til den skandinaviske stil.
Lamper i denne stil er derfor lige så forskellige som stilen selv. Lad dig inspirere af lamper i alle afskygninger fra metal- til trædesigns.

Se lamper i landlig stil

Lamper i klassisk stil

Rum, som er indrettet i en klassisk stil er elegante og ofte luksuriøse. Heldigvis skal man ikke nødvendigvis have meget højt til loftet eller store haller for at opfylde drømmen om at få den klassiske indretningsstil. En lysekrone kan man for eksempel også anvende til mindre rum og kan fås til en overkommelig pris.
Tjek den klassiske lampeverden ud og her kan du finde alt fra skinnende, elegante og nogle gange også detaljerede messingelementer.

Se lamper i klassisk stil

Bevidst stilbrud eller inspiration: Lamper i alle kategorier

Hvilken stil passer til mig? Måske er du ikke helt sikker, og det første du ønsker er at blive inspireret. Det kan også være at du er på udkig efter en lampe, som skal være i en helt anden stil end resten af indretningen i hjemmet – et bevidst stilbrud. I begge tilfælde kan du finde et hav af forskellige stilarter, som er sorteret efter lampetypen.

  • Ca. 30.000 forskellige produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Sikker handel
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.