Belysningstrends 2017

Træ

Materialet træ sørger for en hjemmehyggelig og behagelig stemning i hjemmet. Særligt når man kombinerer materialet med behageligt lys. I den skandinaviske indretningsstil er trælamper et naturligt element. Ikke nok med det, disse lamper passer godt ind i mange andre indretningsstile og kun fantasien sætter grænser for brugsområderne.

Til trælamperne
catalogsearch/result/?q=bur

Gitter

Man kan tydeligt se, at gitterlamperne har sit udspring i industrielt design, særligt med tanke på det nøgterne udgangspunkt. I dag er gitterlamper en indretningstrend og sørger for en rustik atmosfære. Lamperne passer også godt ind i den moderne indretningsstil, specielt når man kombinerer dem med en LED-filamentpære.

Til gitterlamperne

Terrakotta

Lamperne som er fremstillet i materialet terrakotta eller terakottafarvede lamper er rustikke produkter, som passer til moderne rum. Samtidig giver terakottalamperne et middelhavspræg på indretningen. Disse lamper passer altså ekstra godt til alle, som elsker middelhavsstilen, og som gerne vil tage feriestemningen med hjem.

Til terrakottalamperne

Treben

Trebenede lamper gør klassiske gulvlamper til et blikfang – i talrige indretningsstile. Det er fordi, at hver trebenede lampe har et unikt præg. Nogen af disse lamper er typiske for den skandinaviske stil, andre har hentet inspiration fra filmstudierne og andre igen er moderne med slanke, nikkelfarvede ben.

Til de trebenede lamper
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.