Tekstil hængelamper

Tekstil hængelampe: til tilhængere af den klassiske charme i forskellige opholdsrum

Hængelamper med en skærm af stof er en klassiker blandt hængelamper. Da stof er et fleksibelt materiale, egner det sig fremragende, til at spændes fast på et stel, der sørger for en bestemt geometrisk form på skærmen. En elsket type er den runde stof hængelampe med hvidt stof, men også kan fås med et blomstret motiv. Et sådant produkt er en klassiker i soveværelset og sørger end i dag for en ukompliceret og ualmindelig blød belysning i dette vigtige opholdsrum. Derudover er der mange andre tænkelige variationer inden for disse produktkategorier.

Hængelamper med skærm af stof er individuel og understreger en hyggelig atmosfære

Stof har allerede længe været et kendt materiale, der har beriget mange forskellige kulturer og givet dem kunstneriske kendetegn. Ved en tekstil hængelampe kommer fleksibiliteten af dette materiale, rummet til gode. En ren hvid stofskærm, er f.eks. ideelt egnet til soveværelset, dog er også andre varianter af skærmen tilgængelige. En stof-pendellampe med en beige skærm sørger for et særligt varmt lys, en sort skærm, evt. med struktur i stoffet, virker særligt moderne. Hertil kommer varianter med borter eller motiv, der også opfattes som flotte og fuldender et passende indrettet rum idealt.

Tekstil-hængelamper sørger for en hjemlig almenbelysning, til stue og soveværelse

Stofhængelampen er fremragende egnet til anvendelse som almenbelysning af et hygge-område. Soveværelset såvel som stuen, tilhører de steder hvor en hængelampe udstyret med en skærm af stof, kan udspille hele sin charme. Til almenbelysning er der behov for en lyskilde, der afgiver det mest spredte lys muligt til rummet. Dertil skal man også være opmærksom på at man ikke er tvunget at kigge direkte ind i den lyse lyskilde. Begge krav opfyldes med en tekstilhængelampe: Skærmen af stof er (som regel og delvist) gennemtrængelig af lyset og forhindrer samtidig et direkte blik på lyskilden.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.