2600070
  • TAURUS loftlampe i træ-2600070-01
Domus

TAURUS loftlampe i træ

Art. nr.: 2600070

  • Uden lyskilde
  • Made in Germany

Leveringstid: Bestillingsvare. 3-4 uger

Produktdetaljer

MaterialeTræ, skærm opalit
Farvemørkebrun, hvid
FatningG9
Lyskilde2 x 60 W
DæmpbarJa
LysdæmpereIndeholder ikke
Længde (i cm)44
Bredde (i cm)44
Dybde (i cm)11,5
Spændingstilførsel230
Spændingsforsyning230
KapslingsgradIP20
IsolationsklasseI
EnergiklasseA++

Produktbeskrivelse

Stilfuld TAURUS loftlampe i træ, design by Domus Team.

TAURUS væg- og loftlampen har et enkelt design med en storartet virkning. Lampen er fremstillet i den kendte DOMUS-kvalitet. Den sørger ikke blot for en god belysning, men også en behagelig atmosfære. De oliebehandlede trædeles kubiske form kontrasterer effektfuldt med det let bøjede opalit-glas, som skaber en vidunderlig diffus lysstemning.
Den førsteklasses forarbejdning af træet gør også lampen attraktiv i slukket tilstand.
Materialeinformation:
Der bruges kun råstoffer i høj kvalitet til lampen, som derfor har en lang levetid. De fine enkeltdele og det naturlige materiale træ behandles i hånden, så der opstår en enestående belysningsgenstand.
Opalit: Opalit er robust glas, som fremstilles med såkaldt fusing-teknologi. Bagsiden har en speciel emaljebelægning, der brændes ved 900°. Dermed får materialet en levende og karakteristisk struktur. Den særlige glasblanding fremtryller et blødt og varmt lys.
Der kan vælges mellem følgende træsorter:
Bøgetræ: Bøgetræet vokser i europæiske skove. Det har en varig skønhed, når det behandles med olie og voks.
Nøddetræ: Nøddetræ har altid været brugt til fremstilling af fornemme møbler. Den kraftige åring og den silkebløde overflade gør træet til en sanselig oplevelse.
Økologisk bæredygtighed med håndlavede produkter fra Tyskland, hvor mennesket og miljøet står i centrum for lampeproduktionen
DOMUS har mange års erfaring inden for fremstilling af lamper; virksomheden blev grundlagt i 1966. Siden da har man været tro mod virksomhedsfilosofien: at skabe lys i hjemmet. De høje kvalitetskrav og den bæredygtige produktion er blevet perfektioneret igennem årene. Produktionen foregår med hjælp fra fremragende teknisk udstyr, men DOMUS opfatter stadigvæk sig selv som en virksomhed, hvor mennesker med kunnen og håndfærdighed fremstiller lamper i høj kvalitet til andre mennesker. Designere, fagkyndige personer fra træindustrien, konstruktører og indretningsarkitekter arbejder sammen for at skabe tidløse, teknisk perfekte lamper med en lang levetid, som opfylder alle kundeønsker. Ansvaret for miljøet bevirker, at DOMUS hovedsaglig bruger vedvarende naturlige råstoffer. Desuden er transportvejene overskuelige pga. den centrale produktion i Tyskland.

Energiklasse

A++ A+ A B C D E Vis energilabel

  • Bankoverførsel

Spørgsmål & svar

Vær den første til at stille et spørgsmål

Kunde anmeldelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vi er her for at hjælpe dig!
+45 89 88 18 90

Rådgivning via e-mail

Man. til fre. 09:00 – 17:00

  • krNemme og sikre betalingsmetoder
  • Fragtfri fra 800 kr.
  • Sikker handel
  • Ca. 30.000 forskellige produkter
  • Fragtfri levering fra 800 kr.*
  • Sikker handel
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00