5 Smarte hacks til haven

Sådan bliver haven, terrassen og balkonen smart

Brug tabletten til at indstille den rette lysstemning til aftenen, direkte fra hængekøjen. Lad de udvendige lys på stier og ved indgangen til huset skinne, når en af husets beboere går forbi med sin smartphone. Det er bare et par aspekter, der bringer sjov, komfort og sikkerhed til haven på en smart måde.

Når stibelysning bliver smart, åbnes helt nye muligheder: Lamperne kan tændes og slukkes mens man er på farten og lysstyrken reguleres. Via smartphone kan meget specifikke lysmønstre planlægges. Desuden kan forskellige lamper grupperes, så disse kan styres sammen.

Når det kommer til bevægelsessensorer, bryder smart havelamper de kendte konventioner: De genkender, når en beboer nærmer sig med en smartphone. Ud fra telefonens placeringsangivelse, ved lampen, om nogen kommer hjem eller forlader huset – og lyset tændes eller slukkes i overensstemmelse hermed.

Også ved indgangspartiet og på facaden kan lamper smarte lamper installeres styres og intelligent belysning nemt indstilles ved hjælp af praktiske apps. Udover et farvespektrum fra varmhvid til en mere dagslyshvid er det også legende let at vælge en lysfarve fra et udvalg på omkring 16 millioner lysfarver - selvfølgelig også via stemmekommando.

For mere sikkerhed kan en tilstedeværelsessimulering programmeres på ingen tid ved hjælp af smartphone-appen. Dermed ser ejendommen altid beboet ud, selvom fødderne måske på det respektive dyppes på en sydhavsø.

En lyskæde bør ikke mangle ved nogen havefest. Smarte lyskæder er især sjove, fordi de kan bruges til at skabe et uendeligt antal kombinationer af farver, lysstyrker, mønstre, nuancer og tempoer, der skaber en livlig atmosfære. Alt dette er muligt via smartphonens kamera, der registrerer hvert enkelt pære og gør den kontrollerbar.

Og du kan også skabe en feststemning med smarte sokkellamper omkring terrassen eller smarte væglamper på balkonen og terrassen. Selv udelukkende på grund af det farverige farvedesign eller funktionen, hvor lyset styres ved hjælp af en tablet eller stemmekommando, hæves stemningen.

Med et par smarte lysideer kan såvel verandaen til haveskuret som balkonen eller terrassen omdannes til en hyggelig lounge til afslapning. Ingrediens nummer 1: Lysende møbler, hvis farver kan styres via fjernbetjening eller smartphone-app. Udformninger findes i et væk, fra mere klassiske bord til taburet, afsætningsborde eller blomsterpotter. Alle disse typer findes.

En smart lysslange indrammer loungeområdet, mens en smart bærbar lampe med integreret højttaler ved hjælp af stemmekommando kan indstilles til at afspille de foretrukne numre fra mobiltelefonens playliste.

Light to Go, eller bare bærbare lamper, er sommerens helt store trend. Det giver sig selv, at bærbare lamper med batterier også imponerer med de medfølgende, smarte funktioner. Samspillet mellem farvet lys og funktionaliteten gør bærbare lamper til et endnu mere uundværligt tilbehør til udendørs brug. Desuden styres de som regel nemt og bekvemt via smartphonen.

De bærbare lamper kommer til sin ret over alt: Stående ved siden af liggestolen, på baren eller hængende på parasollen. Hvis du har en pool i haven, kan du sætte den i scene ved skumringstid: Med flydende lamper, der skinner i alle farver. Særligt originalt: Smarte gummiænder, der vel og mærket ikke kun kan skinne gult.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.