Hjemme hos Camilla Bisgaard Vendelbo
aka c_b_vendelbo


Bliv inspireret af
den skandinaviske stil

Når man ser sig omkring i Camilla Bisgaard Vendelbos hus får man lyst til at spørge, hvorfra hun har fået sin inspiration.

Den 34-årige Key Account Koordinator forklarer at hun inspireres af gåture i naturen, hvilket giver en skøn varme til huset. Derudover tilføjer hun: ”Jeg synes, at det er utrolig vigtigt ikke at ”copy paste”, men lade sig inspirere af små elementer, og stadig sammensætte ting selv.” Ydermere synes hun, at det er sjovt at eksperimentere med ting, som hun selv har fået en idé om, og ikke blot fordi andre har gjort det samme.

Hjemme hos Camilla Bisgaard Vendelbo
Hjemme hos Camilla Bisgaard Vendelbo
Vær tro mod dit hus

”I forlængelse af det, er det også vigtig at være tro mod husets rammer og stil.” tilføjer hun. Stemningen i huset emmer også af historie og hygge, specielt grundet de flotte ovenlysvinduer. Huset i Herning er købt gennem tv-programmet 3xbeliggenhed tilbage i 2014. De var endda så vilde med det at de ”... bogstavelig talt købte huset ude på fortovskanten efter at have set det for første gang i blot 20 minutter.”

Huset var indflytningsklar efter en større udvikling fra et mindre hus på 110 kvm til et hus på 220 kvm. Efter denne forvandling passer huset formegentlig også bedre til de seks familiemedlemmer.

Designerbordlampe Panthella fra Louis Poulsen
At indrette et hus er en proces

Camilla Bisgaard Vendelbo mener, at man skal eksperimentere for at opnå en indretningsstil som hendes. Hun forklarer ydermere, at hun ikke aktivt har valgt en indretningsstil, men at det har været en proces. Hun har ofte ændret møbler, vægmaling og dekoration for at finde ud af, hvad der passer bedst til hjemmet. Indretningen er enkel og rolig. I hendes hektiske hverdag er hun omgivet af et hjem, der "...ikke er fyldt med for mange elementer, farver og nips, da hjemmet automatisk bliver fyldt med liv grundet fire små børn."


Få stilen derhjemme med designklassikere

Standerlampen VL38

Oprindelig designet i 1930'erne til Radiohuset i København, og VL38 er nu også et designikon i de private hjem. Lampen fra den berømte danske arkitekt Vilhelm Lauritzen er designet som gulv-, bord- og væglampe.

Til produkt

Bordlampen Panthella

Verner Panton, der designede bordlampen Panthella i 1971, var en af de største danske arkitekter og designere. Hans Panthella er et udtryk for Pantons eksperimentelle verden.

Til produkt

Hjemme hos Camilla Bisgaard Vendelbo
Hjemme hos Camilla Bisgaard Vendelbo
Skandinavisk stil
i en nøddeskal

Men henblik på belysning har Camilla en svaghed for lamper fra Arne Jakobsen og Louis Poulsen og forklarer, hvorfor: ”Jeg er vild med det stilfulde design og kvalitet samt det klassiske udtryk.” Lamper fra Louis Poulsen og Arne Jakobsen er også for mange indbegrebet af skandinavisk desgin, grundet de både klassiske, men samtidig tidsløse designs.

Pendellampen Eos fra UMAGE
VL38 fra Louis Poulsen
Hjemme hos Camilla Bisgaard Vendelbo

Andre Homestories - se dem her

Hjemme hos Valentina Contrasti
Italiensk stil
med et moderne touch

Til Homestory

Hjemme hos Lukas E.
Her hersker den tyske
Bauhaus-stil

Til Homestory
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.