Coffee Fellows
Referenceprojekt Coffee Fellows

Samarbejde med henblik på hygge og lyskvalitet

Lampegiganten Professional understøtter virksomhedsfilosofien hos Tysklands største kaffebar-kæde med det rigtige lys og baner vejen for et længerevarende samarbejde.

Kunde

Kunde

 • Coffee Felllows GmbH
 • Den største kaffebar-kæde i Tyskland
 • 238 butikker, 1 hotel. 3 filialer i Asien
Ziele

Målsætninger

 • Fleksibilitet via muligheden for udskiftning af lyskilderne
 • Miljøvenlig tilgang gennem brug af LED-teknologi
 • Lyskvalitet og lysintensitet, der understøtter virksomhedens identitet
Ergebnisse

Resultater

 • CRI > 90, varmhvidt lys med 2.700 kelvin
 • Passende lamper i industrielt look
 • Langsigtet, fast partnerskab med konstant tilgængelighed af de udvalgte varer

Udgangspunkt

Coffee Fellows er Tysklands største kæde af kaffebarer, der er kendt fra togstationer, lufthavne, tankstationer, indkøbscentre og gågaderne i midtbyen. I øjeblikket drives 238 caféer under Coffee Fellows-navnet, og antallet vokser hele tiden. Siden 2019 findes der endda 3 filialer i Mongoliet, og et hotel i Dortmund drives nu også med succes. Med denne store vækst havde franchisevirksomheden brug for en pålidelig partner til udvidelse med åbning af nye filialer og vedligeholdelse af de eksisterende butikker.

Det kræver et stærkt partnerskab, der leverer en pålidelig service, som er skræddersyet til kundens behov, samt et partnerskab, der forstår kundens mission og også opfylder denne med et passende produktsortiment.

Ausgangslage

Gennemførelse

Lampegiganten Professional opfyldte disse behov på to måder. For det første dækker Lampegiganten virksomhedens behov med sit store udvalg af produkter. For det andet understøtter kundens koncept: "Feel at home" gennem de rette lamper. Atmosfæren i kaffebaren skabes i stor grad af netop belysningen og er et meget centralt element og forudsætning for at skabe rammerne for velvære og hygge på et offentligt sted. "Cozy Light" anvendes således i alle kædens filialer. Med en farvegengivelse (CRI) > 90 og 2.700 Kelvin skabes der et smukt, varmhvidt lys, der indbyder til ophold.
Projekt Umsetzung
Spot Kalu Track
SLV
Kalu Track spot 3-fase skinne, sort
Industri-pendellampe
SIKREA
Industri-pendellampe i sort L07

Resultat

Takket være bredden af vores sortiment hos Lampegiganten er der få begrænsninger for hvilken stil vi kan tilbyde. Vi finder altid det rette til hver enkelt kunde og tilpasser ud over produkterne også lamperne og belysningsløsningerne til vores kunders formål på et højere niveau end bare at give lys. I alle Coffee Fellows-filialer er det således også gennem lyset, at det lykkes os at styrke trivselsfaktoren for kunden og skabe et hyggeligt sted, hvor man føler sig hjemme - "Feel like home". For at sikre, at virksomhedskultur og design understøttes konsekvent, sørger vi for, at alle butikker kan udstyres med de samme lamper og armaturer - uanset hvor og hvornår!
Ergebnis

Konklusion

Et sådant partnerskab baner vejen for, at vi kan gentænke service. Langsigtede partnerskaber er en frugtbar grobund for idéer og et fremadrettet samarbejde, som begge parter har gavn af. Lys er vores passion, og i projekter som dette ser vi i hver eneste kunde, der slapper af og får en god oplevelse hos Coffee Fellows, at vores arbejde kan gøre en stor forskel, selv hvis det blot er et hyggeligt øjeblik over en kop kaffe.

Vores projekt- og lysplanlæggere

Planlægning af lys til dit projekt

 • Producentuafhængigt
  Med 400 leverandører i ryggen
 • Oversigt og kontrol gennem modulbaseret planlægning
  Flere kvalitets- og prisklasser
 • Fokus på omkostningsreduktion
  Optimering af montageprocesser

Har du spørgsmål til vores produkter eller tjenesteydelser, så tag gerne kontakt. Vores erhvervsrådgivere sidder klar til at hjælpe.

Kom godt i gang med lysplanlægning

Har du brug for råd om belysning, eller er du i tvivl om, hvorvidt lysdesign er det rigtige for dig? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dit projekt.

 • 40.000 produkter
 • Gratis levering fra 999 kr.*
 • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.