Poollamper og belysning til poolen

Belysning til en forfriskende svømmetur

Swimmingpoolen er vores foretrukne sted at køle ned i højsommeren. Den rigtige belysning - fra funktionel til stemnings - hører naturligvis dertil! Dette gælder for poolens lys under vandet, flydende sjove lamper på vandet og stemningssskabende lysaccenter omkring poolen. Og havedammen kan også præsenteres på en fascinerende måde med lysende solcelle-damlamper.

Se klart mens du dykker

Spotlights til lys under vand

Jo bedre den er belyst, jo mere indbydende er en pool. Dette gælder såvel i tusmørke som på en overskyet dag. Spots, der er indbygget i swimmingpoolens bund eller væg, er det rigtige valg. Takket være kapslingsklasse IP68 kan de forblive permanent under vand uden at tage skade og gå i stykker.

Se mere

Eksperttip: Spots til under vand

Installationen af undervandsspots skal overlades til en specialist, for her skal der lægges specielle gummilister, der slutter helt tæt. Hvor mange spots, der skal til for at oplyse en pool optimalt, er et spørgsmål om smag. At sætte en spot på væggen hver meter er lige så rigtigt som tre spots pr. meter og yderligere monteret på bunden. Afhængigt af lejligheden kan der også tilføjes andre lyskilder end de allerede installerede spots. Der vil f.eks. være behov for mere lys under et poolparty end under svømning.


Disse lamper svømmer

Flydende poolbelysning

For børn, og selvfølgelig også voksne, er det swimmingpoolen det foretrukne sted at køle af om sommeren. Badebold, badeand og andre legasager er et must. Når disse ikke kun flyder på vandoverfladen, men også lyser i farverige kulører, er der intet som kan sætte en stopper for festen. Højdepunktet: Flydende lamper, der skifter farve med en fjernbetjening.

Se mere/span>

Lysideer til poolen

Stemningsbelysning ved poolen

Det er næsten som at være på ferie at tilbringe aftentimerne ved sin egen pool og den rigtige feriestemning indfinder sig nemt. et er meget nemt at give dette rum en loungestemning med LED-møbler, lysende skulpturer og oplyste plantekasser. Men også ved at bassinkanten af poolen med LED strips i alle tænkelige farver skabes en stemningsfuld effekt og du sikrer en smuk finish til bassinkanten.

Mehr entdecken
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.