PLAN B design-væglampe

2600019X
PLAN B design-væglampe med lyst træ
 • PLAN B design-væglampe med lyst træ

* Skal udfyldes

A++
Fra  1.417,00 kr

Dette produkt er desværre udsolgt.

Less than 15 items available
 • Fri Fragt
 • Fri retur
 •  
 • Bankoverførsel
Del:
Fast aftale? Et større projekt?

Vores erhvervsrådgivere

Produktdetaljer

Domus

PLAN B design-væglampe

Art. nr.2600019X
ProducentDOMUS
EnergiklasseA++

Produktbeskrivelse

Made in Germany

Flot PLAN B væglampe, design by Iris Kremer.


PLAN B-lampeserien har alt, hvad man kan forvente sig af en universel lampefamilie: lethed, transparens, harmoniske proportioner og en fremragende lysstemning. Lamperne har flotte detaljer og en vis asiatisk karakter. Skærmmaterialet lunopal kan rengøres med vand, hvilket gør væglampen velegnet til brug i fx børnehaver eller skoler. Det papiragtige kunststof lunopal har mange andre fordele. Det er UV-stabilt, det gulner og revner ikke og sørger for et ekstra smukt lys. Lampeseriens oliebehandlede trædele fås enten i bøgetræslook eller kastanje. Skærmen kan enten monteres til venstre eller højre. Plan B væglampen er derfor ideel til belysning af opgange.

Økologisk bæredygtighed med håndlavede produkter fra Tyskland, hvor mennesket og miljøet står i centrum for lampeproduktionen

DOMUS har mange års erfaring inden for fremstilling af lamper; virksomheden blev grundlagt i 1966. Siden da har man været tro mod virksomhedsfilosofien: at skabe lys i hjemmet. De høje kvalitetskrav og den bæredygtige produktion er blevet perfektioneret igennem årene. Produktionen foregår med hjælp fra fremragende teknisk udstyr, men DOMUS opfatter stadigvæk sig selv som en virksomhed, hvor mennesker med kunnen og håndfærdighed fremstiller lamper i høj kvalitet til andre mennesker. Designere, fagkyndige personer fra træindustrien, konstruktører og indretningsarkitekter arbejder sammen for at skabe tidløse, teknisk perfekte lamper med en lang levetid, som opfylder alle kundeønsker. Ansvaret for miljøet bevirker, at DOMUS hovedsaglig bruger vedvarende naturlige råstoffer. Desuden er transportvejene overskuelige pga. den centrale produktion i Tyskland.

Energiklasse

A++ A+ A B C D E

Vores anbefalinger til dig
  Har du spørgsmål til produkter? Eller til lysplanlægning? Vores team hos Lampegiganten Erhverv hjælper dig gerne videre.
  Har du spørgsmål?

  Vi hjælper dig gerne. Man. til fre. 09:00 – 17:00.

  Spørgsmål & svar (1)

  Hej. Hvordan monterer man denne lampe? Er der ledning med - til stikkontakt? Jeg er generelt i tvivl om jeres væglamper. Jeg vil gerne selv kunne tilslutte dem. Hilsen Gitte

  Abi igen siden 2 år
  vis 1 svar

  Hej Gitte,

  stort set alle vores væglamper skal monteres direkte ved strømudtaget.

  Hvis du ikke kan se en ledning på billedet er der ikke nogle inklusiv.

  Dit serviceteam siden 2 år
  Hjalp dette dig?

  Kunde anmeldelser

  Vær den første til at bedømme dette produkt

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
  +45 89 88 18 90 Service +45 82 56 80 60

  Mandag til fredag
  09:00 - 17:00