Dit lys perfekt afstemt til dig - med det forgrenede lyssystem Philips Hue

Philips Hue viser, hvordan du med individuelt justerbart lys kan påvirke dit personlige velbehag. Sammensæt din drømmebelysning og hold til enhver tid samtlige muligheder for belysningen i hånden lige meget hvor i verden.

Hvornår ved jeg, om jeg har brug for Philips Hue?

I S-toget spørger man sig selv, om man har glemt at slukke lyset i stuen? På ferie spørger man sig selv, om det ikke ville være bedre at lade lyset brænde for at sikre mod indbrud. På en hyggelig aften er det egentligt alt for lyst - og så kommer der også en forbi, som man gerne vil overraske med en hyggelig lysatmosfære? Og i det hele taget ønsker man at gøre indtryk på sine gæster? Med Philips Hue er det hele ikke længere væk end et klik på smartphonen eller tabletten.

Hvordan kan min smartphone eller tablet gøres til nøglen til min belysning?

Om det er rent praktisk eller som effekt: Lys kan være mange ting og med Philips Hue også alting på samme tid. Philips Hue er i bund og grund et lyssystem af den mest moderne slags, som styres via en app. Det består af pærer og lamper, som er forbundet med hinanden, men også kan styres separat. Via en smartphone eller en tablet kan op til 50 forskellige Philips Hue-produkter afstemmes som skræddersyet til din hverdag. Det betyder: Valget mellem 16 millioner lysfarver - og nuancer, programmeringen af tidsintervaller til at tænde og slukke eller programmeringen af betingelser for det ene eller andet specielle lys - for eksempel når deres modtages en e-mail. Således gøres Philips Hue til en fast bestanddel af hverdagen.

Hvilke pærer og lamper fungerer sammen med Philips Hue?

Sortimentet af Philips Hue-pærer og lamper er utroligt omfattende. Du vælger bekvemt mellem loftslamper, bordlamper, dekorationslamper eller pærer til traditionelle fatninger i dine kære gamle hængelamper eller gulvlamper.

Hvordan fungerer lyssystemet og kan jeg bruge det?

Disse produkter kobles helt ukompliceret til bridgen, forbindelsesleddet til hele systemet. Denne bridge sluttes direkte til din wifi-router. Det er i sidste ende routeren, som sørger for, at lyset kan styres fra hvor som helst i verden - og det med appen fra Philips Hue, som er gratis.

Hvordan starter jeg med Philips Hue?

Du begynder lettest med et Starter-sæt, som du ligeledes kan anskaffe i butikken på Lampegiganten.dk. Hue-appen, som behøves, downloader du gratis til din smartphone eller din tablet. Hvis du også ejer en router, kan du med det samme begynde med din nye, intelligente belysning.

Hvor kan jeg anvende Philips Hue?

Philips Hue kombineres perfekt med forskellige hverdagssituationer. Du vil gerne have et lys til at slappe af på sofaen? Så kan du dæmpe belysningen ned og endda give den en drømmende farvenuance. Du arbejder på hjemmekontor? Med Philips Hue skifter du behændigt om til en saglig universalhvid farvenuance, og sørger for, at du også kan læse de små bogstaver i det klare lys. Når det derimod handler om at feste løssluppent nytårsaften, så kan det nu engang sagtens blinke og lys i alle farver fra rød til grøn. Intet problem med den komfortable Philips Hue-app, som gør, at du nemt kan styre al belysningen med et fingertryk.

Kan jeg bytte mine gamle pærer ud med Philips Hue-pærer?

Ja, for pærerne fra Philips Hue har traditionelle sokler til forskellige fatninger. Således kan du helt naturligt skifte traditionelle glødepærer med E27-fatning ud med lyssystemets E27-LED-pærer - og samtidigt også spare penge. For med LED-pærerne fra Philips Hue får du et optimalt lys ved et minimalt energiforbrug. Vores kundeservice hjælper dig gerne til at vælge de rigtige pærer til dine kære gamle lamper.

Hvordan beskytter jeg mit hus mod indbrud med styring af lyset fra Philips Hue?

Lys tyder på at nogen er tilstede. Og indbrudstyve fortrækker at vælge de bygninger, hvor der ikke lader til at være nogen hjemme. Med Philips Hue programmerer du ganske enkelt skiftende lysscenarier til ferien. For eksempel for at antyde, at der på et bestemt tidspunkt netop befinder sig nogen på soveværelset - eller tænder lyset i gangen, for at gå på toilettet. Med Philips Hue kan der programmeres realistiske lysscenarier, som kan styres fra hvor som helst i verden. Således sikrer du, at dit hjem aldrig afslører, at du ikke er hjemme - for hvem tror, at der bag den skiftende oplysning af rummene blot gemmer sig et af de mest intelligente lyssystem på vores tid?

Kan jeg lade mig vække af Philips Hue?

Ja, for med Philips Hue kan du ganske bekvemt programmere det tidspunkt, du står op, og langsomt eller spontant blive vækket af lyset. Vidste du, at det er sundt at lade sig vække af lys, da det svarer til den naturlige måde for mennesker at vågne? Med Philips Hue vælger du for eksempel ganske enkelt det vidunderlige farveforløb fra solopgangen fra din sidste ferie ved Middelhavet ved hjælp af et uploadet billede, og lader dig på den måde vække, som var det en drøm. Med Philips Hue er der praktisk taget ingen grænser for dine ideer.

Hvor kan jeg købe Philips Hue?

Naturligvis på Lampegiganten.dk. Desuden informerer vi dig om udvidelser til lyssystemet, så at du hurtigt kan opdage og udnytte de nyeste funktioner hver for sig.


De bedste kategorier


Væglamper |  Loftlamper |  Spotlights |  Pendel lamper |  Lysekroner |  Bordlamper |  Gulvlamper |  Solcellelamper |  LED lamper |  LED pærer
  • Ca. 30.000 forskellige produkter
  • Fragtfri levering fra 800 kr.*
  • Sikker handel
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

kr 75,- rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.