Pendel lamper landlig / rustik

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Rustikke pendellamper – et highlight til det moderne hus på landet

  Masser af træ, knirkende gulve, et massivt komfur i støbejern og gamle keramikkakler. Får det dig ikke til at tænke på den rustikke, elegant-hyggelige landhusstil? Lovely Cottage-Style - som vi kender den fra Barnaby. I sådan et interiør skal der selvfølgelig også være den rigtige belysning, og hvad egner sig bedre til det moderne landsted og det hyggelige bondehus end en rustik pendellampe? Den er prikken over i´et i (nærmest) ethvert rum i boligen!

  pendellamper landlig stil

  Hvad er karakteristisk ved den rustikt-landlige stil?

  Træ, træ og atter træ. Et moderne landsted eller et gammelt bondehus er utænkeligt uden træ, men den rustikke stil er tit også præget af støbejern, kakkelovne, staldvinduer og andre finurlige detaljer i glas, metal og keramik. Man kunne måske kalde den en lidt mere rå og mere autentisk udgave af hyggestilen, der er populær i byernes parcelhuse og lejligheder. Den rustikt-landlige stil kan sagtens kombineres med de andre populære retro-stilarter, for eksempel Shabby-Charme og vintage-stil. De bygger jo også på ideen om at tage det bedste fra tidligere tider og forvandle det, så det passer til behovene - og trenden - i den moderne boligindretning.

  pendellamper landlig stil

  Findes der højdejusterbare landligt-rustikke pendellamper?

  Prøv at forestille dig en rustik pendellampe over dit spisebord i massivt træ. Ville det ikke bare være helt perfekt? Det kan faktisk blive endnu bedre, for hvis du vælger en model, der kan justeres i højden, kan du anvende den fleksibelt, ligegyldigt hvad der laves ved bordet. Via filteret „Er højdejusterbar – ja“ kan du få vist alle de modeller, der opfylder dette krav. Hvis du derefter stadig har spørgsmål, er vores tekniske kundeservice klar til at hjælpe dig. Bare ring eller skriv. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

  Hvor højt skal pendellamper hænge over bordet?

  Hvis du kommer til at hænge din rustikt-landlige pendellampe for lavt, kan det godt være lidt irriterende. Enten fordi du ikke kan se personen, der sidder overfor, eller fordi du kan komme til at støde hovedet ind i den. Derfor skal du helst montere pendellampen ca. 80-100 centimer over bordet. Som udgangspunkt giver denne tommelfingerregel mening, når det er en højdejusterbar lampe - så kan du altid justere højden efter behov.

  Kan man også få rustikt-landlige pendellamper, de egner sig til køkkenet?

  Det kan man selvfølgelig, og hvis du har et stort køkkenalrum - et landkøkken - så har du måske også et stort spisebord i massivt træ, og det kalder jo nærmest på en rustikt-landlig pendellampe. Men også hvis du har et traditionelt, mindre køkken uden spisebord, er en pendellampe i bondehusstil en god idé - for eksempel over køkkenbordet eller frit hængende midt i rummet.

  pendellamper landlig stil
  pendellamper landlig stil

  Hvilke materialer laves rustikt-landlige pendellamper typisk i?

  Træ, kobber, messing, jern falder én ind, når man tænker landsted eller bondehus, men keramik og glas er heller ikke ualmindeligt. Hvis du bruger vores praktiske shop-filter, kan du se, hvilke materialer man oftest bruger til pendellamper i den rustikke, landlige stil. Du vælger bare „Materiale“ og sætter så flueben ved det, der passer bedst til din smag.

  Passer retrofit LED-lyskilder til det landligt, rustikke look?

  Du kan sikkert godt forestille dig sådan en massiv, robust pendellampe i rustik stil med en traditionel glødepære i, men samtidig vil du gerne have glæde af den moderne LED-teknik med dens mange overbevisende fordele. Hvis det er sådan, så er retrofit det helt rigtige til dig. For til alle almindelige, gammeldags fatninger findes der også moderne LED-lyskilder med en passende sokkel, der ligner de traditionelle glødepærer. Det er de såkaldte retrofit-pærer.

  Har du stadig spørgsmål til emnet pendellamper og også til landlig, rustik stil? Vores tekniske kundeservice glæder sig til at høre fra dig. Bare ring på +45 89 88 18 90 eller skriv via kontaktformularen - vi lover, at du får et hurtigt svar.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  75 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.