Pendel lamper landlig/rustik

Pendel lampe i landlig stil skaber fokus i midten af rummet

Pendel lamper hører til belysning af stuen, og er fastmonteret til loftet. I modsætning til mange andre former for belysning, er pendel lamper nedhængt fra loftet. Pendel lamper er stort set altid variable i længden, og man kan derfor tilpasse højden efter behov. Mange modeller har også indbygget lysdæmper, som gør de muligt at regulerer lysintensiteten, og derved skabe stemning alt efter anledningen. Også i slukket tilstand er pendel lampen i fokus, da den ofte hænger i åbenlys højde og pynter.

Pendel lampe i landlig stil

Pendel lamper i landlig stil er en alsidig løsning til belysning af opholdsrum. Den landlige stil skal ikke nødvendigvis være gammeldags og enkel, selvom denne stilart udsprang blandt befolkningen på landet for flere hundrede år siden. I dag er der mange forskellige former for landlig stil; skandinavisk, italiensk, britisk eller alpint. Man kan i vores sortiment finde pendel lamper fra hver af disse stilarter, som kan supplerer indretningen i hjemmet. Især hvis man i forvejen har en landlig stil kan man hurtigt finde samtlige modeller med mange forskellige møstre og former. Der er uendeligt mange kombinationsmuligheder; rustikke husholdningsgenstande, arvestykker eller loppefund. En landlig pendel lampe kan fuldende din indretning i hjemmet.

Du kan i vores online shop finde et stort udvalg af klassiske og smukke pendel lamper, der udstråler en tidløs elegance.

En dekorativ pendel lampe kan forskønne ethvert rum.

En pendel lampe er det optiske midtpunkt i ethvert rum. Uanset om det er i stuen, soveværelset eller børneværelset, så er pendel lampen et attraktivt tilbehør, som er mere end bare en lampe. Pendel lamper er ofte monteret centralt i rummet, hvilket gør den til det første lys der oplyser rummet, når man tænder på kontakten, og giver dermed det første indtryk. Men også i slukket tilstand udgør pendel lamper en stor del af rummet. Derfor bør man vælge sin pendel lampe med omhyggelighed, således at de supplerer rummet på bedst mulig måde. Tag et kig på vores store udvalg af pendel lamper i vores online shop, der er helt sikkert også en pendel lampe der passer perfekt til din stue.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.