Osram smart+

OSRAM Smart+ | Fremtidens lysstyring

Ser man nærmere på funktionsomfanget af OSRAM Smart+, bliver det klart, at mange belysningstraditioner bliver kastet over bord i fremtiden. Afstanden til lyskontakten og lysdæmperen for at tænde eller slukke lampen bliver overflødig, ligesom tidsindstillet ure til belysning, som oftest benyttes ifm. ferie. Mange andre bekymringer kommer til at virke ligegyldige, som eksempelvis: Har jeg virkelig slukket lyset i køkkenet eller på badeværelset? OSRAM Smart+ | Fremtidens netværksforbundet løsning for belysning - skyder disser bekymringer og nødvendigheder langt væk og endnu bedre: OSRAM Smart+ tager et stort skridt i retning mod individuel lyssætning.

Ny komfort med OSRAM Smart+

Sidder du behageligt i sofaen efter en hård arbejdsdag og vil helst ikke rejse dig? Forekommer lyset i rummet alt for stærkt? Du vil gerne dæmpe lyset, men lyskontakten er i den anden ende af rummet. Svaret er OSRAM Smart+! Du holder din smartphone, som oftest aldrig forlader din side. Så er du bare et download væk fra maximal komfort: Installér OSRAM Smart+app’en på din smartphone eller tablet og nyd den fulde kontrol over din belysning - uden at forlade sofaen. Samtlige LED-pærer med intelligent lysstyring styres ved hjælp af et swipe på din smartphone. Vil du have det lidt mørkere? Ingen problem! Hvad med i stedet et romantisk rødt lys eller et drømmende blåt lys? Kør fingeren rundt på skiven i OSRAM Smart+ app’en og vupti. Prøv selv de forskellige indstillinger og dine personlige lyssætninger, som du i øvrigt kan gemme til senere brug.

Sikkerhed takket være lysstyring fra OSRAM Smart+

OSRAM Smart+ fungerer over Wi-Fi eller dataforbindelse, så du kan styre lyset i dit hjem, uanset hvor i verden, du befinder dig. OSRAM Smart+betyder, at du aldrig tager på arbejde igen med tanken om du fik slukket lyset i stuen eller i soveværelset. Alle lys slukkes ved at åbne app’en og trykke på en knap. Du kan ændre lyset i huset - tænde én lampe og slukke en anden – og sørge for at dit hjem ser beboet ud, selvom du er på ferie. Dermed er chancen for, at indbrudstyvene ikke nærmer sig dit hus ganske stor. OSRAM Smart+ app’en kan altså ikke blot skabe en behagelig atmosfære med lys men giver også større sikkerhed for dig, din familie og ikke mindst dine ejendele.

Hvordan fungerer den intelligente lysstyring med OSRAM Smart+?

Komponenter i OSRAM Smart+-netværket kan trådløst forbindes til dit Wi-Fi. Dette gør alle lamper i systemet tilgængelig for styring via app’en på din smartphone eller tablet. Styringsenheden har desuden hukommelse, der gør, at den kan huske dine lysindstillingerne i OSRAM Smart+. Takket være en børnevenlig betjening kan man uden ekstra produkter individualisere lysstyringen i hjemmet. Du behøver altså blot app’en for at styre lyset og med app’en kan du også give flere personer tilgang til lysstyringen. For eksempel kan dine børn selv tænde og slukke lyset på deres værelser eller skifte farve fra blå til grøn – samtidig med, at forældrene kan styre lyset i stuen.

Hvilke produkter er tilgængelige ved OSRAM Smart+?

Lyssystemet OSRAM Smart+ tillader jer at tilpasse lyskvaliteten i hjemmet. For at opnå et lyssystem af høj kvalitet, er unik teknik og udformning vigtige komponenter, som er sikret gennem brandet Osram. Kompatible OSRAM Smart+produkter finder du her. Udvalget vokser i takt med, at systemet udvikles. Med OSRAM Smart+ behøver du ikke at sige farvel til dine eksisterende lamper, fordi du skal skifte dine pærer ud med OSRAM Smart+. E27-pærer er LED-pærer, og er de eneste, der er egnet til trinløs ændring i farver og lysstyrke. Den lange levetid sørger for, at du bekymringsfrit kan bruge disse pærer i lang tid. Du har sikkert allerede erfaret, at LED-pærer er meget energivenlige og kan spare dig op til 80-90% i strøm. Alle disse fordele kan du nyde med de geniale LED-pærer i OSRAM Smart+-systemet.

Har du yderligere spørgsmål? Du er velkommen til at tage kontakt til vores kompetente kundeservice, som gerne hjælper dig videre og giver råd i forhold til din belysning og opsætning af OSRAM Smart+.

Vil du gerne holde dig opdateret omkring udviklingen OSRAM Smart+ lyssystemet? Så kan du yderligere abonnere gratis på vores nyhedsbrev, hvor du modtager nyheder direkte i din indbakke.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.