Nordisk stil

Omgivet af en fantastisk natur, fra fjord til hav, har vi udviklet en helt særdeles indretnings stil hvor naturen spiller en af de centrale roller. Vi er optaget af at skabe en hjemlig bolig med så meget naturligt dagslys som muligt. Moderne, minimalistisk og enkelt er stikord som beskriver den nordiske interiørstil. Har du stilen på plads, er det bare at nyde en god bog i de afslappende omgivelser.

Til produkterne i nordisk stil


Louis Poulsen Panthella | 6090075

Inviter naturen ind i stuen

Hvad betyder det at indrette efter den nordiske stil?

Naturen som omgiver os, tager næsten pusten fra os og i denne glæde over naturen er det mange som finder roen. Vi danskere er optaget af ”hygge”, svenskerne er ”moderate”, mens nordmændene er stolte af begrebet ”friluftsliv”. Både nordmændene, svenskerne og vi danskere har formet den nordiske stil. I form af belysning betyder dette: enkelt design som kan nydes uden at blive forstyrret af for mange detaljer. En beroligende lampe som kan hjælpe os til at lade batterierne op. Og selvfølgelig må man ikke glemme de naturlige materialer som bringer naturen ind i stuen.

~ Hygge trumfer alt! ~

Til nyhederne

Vores anbefalinger

Lyset i Norden

Hvorfor er det så vigtig med lys i den nordiske stil?

Dette spørgsmål har en enkelt besvarelse: Den mørke vinter har hjulpet os til at perfektionere belysningen og virkningerne den har. Dagslys sørger vi for at få ind i hjemmet, da vi foretrækker det gennemgår rummene klart og naturligt mest muligt. I tillæg er den kunstige belysning også meget vigtig og skal først og fremmest skabe behagelighed. Oftest er væggene malet i lyse farver med belysningen, som skaber det meste ud af rummene. Interiørerne er minimalistiske og velordnet. Lamperne er æstetiske smukke og giver en hyggelig og afslappende atmosfære. Vores tips: Lyskilder med lysfarven varmhvid passer ekstra godt ind i den skandinaviske indretning.

~ Lamper som sørger for velbehag ~

LE KLINT Lamella | 6086056
Køb nu

En stor kærlighed til naturen

Hvilke farver og materialer er typiske i den nordiske stil?

Skove, søer, rådyr, åer og frisk luft: den nordiske stil og dens materialer og farver har sit udspring her. Det er som et stykke af naturen der passer harmonisk ind i boligen og inspirerer hele tiden med deres klare, funktionelle og æstetiske design.

Mere inspiration til den nordiske stil finder man også i motiver fra dyre-, plante og eventyrverden. Man må heller ikke glemme de fantastiske mønstre. Kort fortalt, det man finder rundt i naturen, kan godt lede vejen ind i den nordiske interiørstil.

Bordlamper nordisk | 6054872

Materialerne i den nordiske stil

Træ er selvfølgelig et af de vigtigste elementer – naturligvis også når det kommer til lamperne. Vi er glade for lys træ eg, fyr og birk. Naturmaterialet træ har en varm hyggelig effekt som giver lamperne et naturligt præg. Når du bruger træ til lampekroppen, glider lamperne lige ind i det indre og understreger fokusset på enkelhed og hygge.

Men også andre materialer som uld, læder, sten, kobber og glas finder deres plads i den nordiske stil. Det er blandingen der gør det nordisk.

Northern Fold | 7013118

Farverne i den nordiske stil

De friske farver fra naturen benytter vi os gerne af i den nordiske stil på væggene, møblerne eller på vores lamper. I tillæg reflekterer de lyse farver på bedst mulige måde. Hovedfarverne i den nordiske stil er hvid, blå, grøn, lyst træ og pastelfarver.

Køb nu
Northern Birdy | 7013102

Skandinaviske designikoner

Louis Poulsen, Birger Dahl & Co. i rampelyset

„Keep it simple!“ – dette er en hovedregel som de skandinaviske designere har fulgt allerede i flere årtier. Det har resulteret i tidløse klassikere med et exceptionelt udseende og klarer linjer. Disse former for lamper gør en stor indsats uden at råbe så højt med for mange detaljer.

~ Tidløse skønheder ~

Skandinaviske Top Brands

Art.Nr. 6505617

Checkbox Nordisk stil

  • Hovedtræk på den nordiske stil: Gennemgående lys i rummene!
  • Lamper, møbler og interiørartikler formidler en hyggelig atmosfære
  • Et minimalistisk interiør og lampedesign giver „luft til at trække vejret“
  • Hvid og forskellige pastelfarver er både stilig og reflektere lyset optimalt
  • Naturmaterialer som træværk, uld, sten og læder finder man gerne på lamper, sofaer osv.
  • Pænere atmosfære: vi anbefaler du benytter dig af den lyse farve varmhvid
  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Kontakt +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.