Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. - på næsten alt

Op til 65% rabat på lofts- og pendellamper

Natlys/stik lampe

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Pris
Anvend
Rum
Brand
Med afbryder
Materiale
LED
Batteridrevet
Stilgruppe
Med bevægelsessensor
Dæmpbar
Beskyttelsesklasse
Lysfarve (udvalg)
Kapslingsgrad
Regulerbar højde
Inklusiv lyskilde
Antal lyspærer
Fast indbygget LED
Fatning
Fjernbetjening
Saltvandsresistent
Har frem- og tilbagefunktion
Vi kan ikke finde nogen produkter, der matcher de valgte filtre.

Natlamper til stikkontakt

Så kan monstrene ikke gemme sig under sengen

Natlamper til stikkontakt, også kaldet “plug-in natlamper” eller "vågelamper" hjælper dig og dit barn med at sove bedre om natten, og de er også med til at forhindre ulykker, fordi de kaster lys på afsatser, trapper og gange.

Endelig hjælper de også dit barn med ikke at være bange for mørket og skræmmer monstre og spøgelser væk, der bor under sengen - fantastisk!

Hvor er natlamper til stikkontakt praktiske?

Disse natlamper placeres som regel i børneværelser, men de er også praktiske i forældrenes soveværelse, eller dér hvor der kan være risiko for ulykker, på afsatser, trapper og i mørke gange.

natlampe hund

Natlamper til børn med stik eller natlamper med et batteri plejer at fjerne børnenes angst for mørket og skræmmer monstrene væk, der bor under sengen.

stikkontaktlampe

Med natlamper til stikkontakt med et fleksibelt lampehoved kan du på en smart måde sørge for, at en læselampe ikke forstyrrer din partner.

stikkontaktlampe

Plug-in natlamper med skumringssensor og bevægelsessensor tænder automatisk lyset om aftenen på steder, hvor der let kan ske ulykker, som afsatser, trapper og gange.

natlampe kat

Hvilken farve er mest velegnet til en natlampe eller vågelampe?

Den eneste lyskilde, du bør bruge, er en med et varmhvidt lys under 3.300 kelvin, så produktionen af hormonet melatonin i hjernen - som er af afgørende betydning for regulering af vores døgnrytme og herunder søvn - ikke bliver forstyrret.

Blåt lys er ikke egnet, da det nedsætter melatonin-produktionen, og det er en af grundene til, at der på mange mobiltelefoner er en varmhvid skærmtilstand, man kan bruge, inden man skal sove.

Skal man sove med andet lys end en natlampe tændt?

Det kan ikke anbefales at sove med loftslamper eller andre lamper tændt, da de forsinker frigivelsen af søvnhormonet melatonin.

Det reducerer søvnkvaliteten, gør det sværere for dig at falde i søvn, forkorter den tid, du sover, og gør det mere trættende for dig at vågne.

En natlampe til stikkontakt med en lyskilde under 3.300 kelvin er perfekt at sove ved - og den skræmmer monstrene under sengen væk.

Vil du gerne vide mere om vores plug-in natlamper? Eller noget andet, der har med natlamper at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller  kontakt os via kontaktformularen.

natlampe
Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH